ADD Alanya'dan 18 Mart mesajı

ADD Alanya Şubesi Başkanı Zuhal Sirkeli 18 Mart Çanakkale Zaferi'ne özel bir mesaj yayınladı.

ADD Alanya'dan 18 Mart mesajı

Başkan Sirkeli mesajında şu ifadelere yer verdi:

banner111

'Çanakkale Zaferi; Büyük Devrimci Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü dünya tarihine kazandıran, emperyalizmin dünyada karşılaştığı en büyük direnişin adıdır.
19 Şubat 1915 tarihinde Çanakkale Boğazı’nı geçerek İstanbul’u teslim alıp Osmanlı Devleti’ni savaş dışı bırakmak üzere harekete geçen Batı emperyalizmi 18 Mart 1915 günü kendileri için utanç kaynağı olan tarihi bir yenilgiye uğradı.
Bundan 107 yıl önce; Büyük ATATÜRK’ün önderliğinde Çanakkale’yi “Geçilmez kılan Türk Ulusu’’, emperyalizme karşı büyük onurlu direnişi ile dünya tarihinde yerini almıştır. Çanakkale Zaferi; Anadolu topraklarında kurulacak bağımsız bir ülkenin, küllerinden yeniden doğacak bir ulusun, büyük bir devrimin işaret fişeğidir… 
Bu gün; Çanakkale’de büyük destanı yazanların mirasçıları ile, emperyalist güçlerin;; yeni nesil temsilcileri yine karşı karşıyadır. O gün bozguna uğrayan planlarını bu gün yeniden hayata geçirmek için her türlü yolu denemekteler.
Ne acıdır;  Atatürk düşmanları aylarca süren Çanakkale Savaşı’nı sadece bir güne indirerek MUSTAFA KEMAL adını küçültmek gibi nafile bir çabayı on yıllardır sürdürüyorlar. Başaramadıklarını gördükçe de; eserlerine, kurduğu Cumhuriyete, ilkelerine, devrimlerine, heykellerine, hatta annesinin iffetine saldıracak kadar alçalıyorlar.
Atatürksüz bir Çanakkale zaferi yazmak isteyenler
şunu hiçbir zaman unutmamalıdırlar ki; Eğer Çanakkale’de Mustafa Kemal Paşa emperyaiizme DUR demeseydi bugün ATATÜRK’e ahlaksızca saldıranlar dahil hiç kimse olmayacaktı! 
Atamızın “Gençliğe Seslenişindeki tüm şartlar bir bir oluşmuştur. İçerde ve dışarda ülkemizin geleceğine göz dikenlerin, bağımsızlığına kastedenlerin, siyasi erki elinde tutanların gaflet, dalalet ve hatta ihanet içinde olmalarının karşısında onurlu bir savaşım veren Atatürkçü Düşünce Derneği, bu uğurda kurulduğu günden bu yana Kurucu Genel Başkanı başta olmak üzere kurucularını ve üyelerini şehit vermek de dahil, her türlü bedeli ödemekten bir an bile geri durmamıştır.
Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi olarak; Tek Liderimiz, Tek Rehberimiz ve Tek Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü tükenmeyecek bir bağlılıkla, saygı, minnet ve özlemle bir kez daha anıyor; Bu vatan uğruna, 107 yıl önce Çanakkale’de, bugün de terörle mücadele de şehit olan Mehmetçiklerimize rahmet diliyoruz. 
Ayrıca 18 Mart saat 15:00 da Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şube binamızda Büyük Önderimiz Atatürk ve tüm şehitlerimiz için Mevlid programımız olacak. Tüm vatandaşlarımız davetlidir.'
 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2022, 13:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83