AGC'den Gündoğmuş çıkarması

2021 Aralık ayında genel kurulunu yaparak güven tazeleyen Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, cemiyet üyelerini bu hafta sonu da muhteşem bir etkinlikte buluşturdu. Geçen hafta Alanya’nın en güzel coğrafik görsellerine sahip yerleşim birimlerinin başında gelen, Alanya’ya 40 kilometre uzaklıktaki Dim Alacami Mahallesi’nde buluşan AGC üyeleri, bu hafta da Antalya’nın kuzeydeki ilçelerinden Gündoğmuş’taydı.

AGC'den Gündoğmuş çıkarması

Dünyaca ünlü Uçansu Şelalesi, Gündoğmuş merkez, Bayraktepe ve Gelesandıra’yı ziyaret eden AGC üyeleri aileleriyle yine keyifli bir hafta sonu yaşadı. Gündoğmuş’un Köprülü Mahallesi’nde, CHP’nin Alanya’daki sembol isimlerinden Yeminli Mali Müşavir Mevlüt Güven’in merhume eşi adına yaptırdığı Ayşe Güven İlköğretim Okulu bahçesinde kahvaltı yapan AGC üyelerine, Mevlüt Güven de eşlik etti. Güven, hayırseveri olduğu okula kitap bağışında bulundu.

banner111

AGC üyeleri daha sonra Gündoğmuş merkezdeki meydanda, kentin yöneticileri tarafından çiçeklerle karşılandı. Gündoğmuş Gazetesi sahibi Mesut Uygur başta olmak üzere Gündoğmuş Belediyesi yöneticileri ve bazı siyasi partilerin ilçe başkanları, aynı zamanda Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı da olan AGC Başkanı Gaye Coşkun ve AGC üyelerini çiçeklerle karşıladı. Bürokratlar ve siyasiler, Coşkun ve kadın gazetecilere çiçek takdim ettiler.

Meydandaki karşılama töreninin ardından Uçansu Şelalesi’ne giderek burada eriyen kar sularıyla beslenen şelalede hem fotoğraf çektiren hem de keyifli saatler yaşayan AGC Başkanı Gaye Coşkun öncülüğündeki üyeler, son olarak Gündoğmuş’un coğrafik güzellikleriyle ünlü Gelesandıra bölgesinde kar üzerinde düzenlenen sucuk ekmek partisine katıldı. Kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Gündoğmuş Gazetesi sahibi Mesut Uygur’a, yöre halkına ve yöneticilere teşekkür eden AGC Başkanı Gaye Coşkun, geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte AGC üyelerini birleştirici ve kaynaştırıcı etkinliklere devam edeceklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2022, 10:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83