AHEP duyurdu: Personel alınacak!

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi yaptığı açıklamada personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 7 Mart’ta başlarken, son başvuru tarihi ise 21 Mart sınav tarihi ise 25 Mart olarak duyuruldu.

AHEP duyurdu: Personel alınacak!

7 Mart tarihli resmi gazetenin sayısında yer alan ilana göre;  personel alımındaki gereken şartlar şöyle:

1-İlana göre Mühendislik fakültesi için alınacak 5 Doktor Öğretim Üyesi adayından isten özel şart ‘Bilgisayar Mühendisliği yada Yazılım Mühendisliği’ alanında doktora mezunu olması.  2-Mühendislik fakültesi için alınacak

2 -Doktor öğretim üyesinin ise ‘Bilgisayar Mühendisliği yada Yazılım Mühendisliği alanında doktora mezunu olmak. Bilgisayar donanımı alanında çalışmaları’ olması şart koşuldu.

 3-Mühendislik fakültesi için alınacak 2 araştırma görevlisinden ise ‘Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği, Matematik Bilgisayar lisans programlarından birinden mezun olmak. Lisansüstü eğitimini Bilgisayar Mühendisliği alanında yapıyor olma’ şartı istendi.

 4-Yabancı diller yüksekokulu için yapılacak 2 öğretim görevlisinden de ‘Müracaat ettiği unvana ait kaynak bir bölümden lisans ve yüksek lisans mezunu olmak. Yükseköğrenim de en az 3 yıl deneyim’ şartı istendi.

Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Kadrosuna Müracaat Edecek Adaylardan istenen evraklar: 

1. Adayların 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğinde Madde 6’da belirtilen Genel Şartları sağlamış olması,

2. Başvurulan kadroyu ve iletişim bilgilerini belirten başvuru dilekçesi,

3. YÖK formatlı özgeçmiş,

 4. 2 adet fotoğraf 

5. Nüfus cüzdan fotokopisi,

 6. Diploma örnekleri,

 7. Transkript belgeleri,

8. Yabancı ülkelerden alınmış olan diplomaların denklik belgesi,

 9. ALES belgesi (ALES muafiyeti için görev yapılan yükseköğretim kurumlarından alınacak hizmet belgesi veya atama olur yazısı veya ALES'den en az 70 puan almış olmak.)

 10. Mühendislik Fakültesi “Araştırma Görevlisi” kadrosu için İngilizce dilinden en az 80 puan alındığını gösterir, YÖK tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavı veya eşdeğeri kabul edilen sınav sonuç belgesi, 

11. Yabancı Diller Yüksekokulu, Hazırlık Bölümü “Öğretim Görevlisi” kadrosu için İngilizce dilinden en az 90 puan alındığını gösterir, YÖK tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavı veya eşdeğeri kabul edilen sınav sonuç belgesi,

 12. Erkek adaylar için askerlik terhis, tecil veya muaf olduğuna dair belge.  Başvuru Takvimi:  İlk Başvuru Tarihi : 07.03.2019 Son Başvuru Tarihi : 21.03.2019 Ön Değerlendirme Tarihi : 22.03.2019 Giriş Sınav Tarihi : 25.03.2019 Sonuç Açıklama Tarihi : 26.03.2019 Doktor Öğretim Üyesi Kadrosuna Müracaat Edecek Adaylarda İstenen Evraklar:  1. Başvurulan kadroyu ve iletişim bilgilerini belirten başvuru dilekçesi, 2. YÖK formatında hazırlanacak özgeçmiş, bilimsel çalışma ve yayınları CD ortamında(3 adet)  ve 1 takım dosya olarak teslim edilmesi,  3. Üniversitemiz https://www.ahep.edu.tr/tr/formlar sayfasında yayımlanan Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönergesi ekinde yer alan değerlendirme ölçütleri formunun aday tarafından doldurulmuş ve imzalanmış hali,  4. İngilizce dilinden en az 80 puan alındığını gösterir, YÖK tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavı veya eşdeğeri kabul edilen sınav sonuç belgesi,  5. 2 adet fotoğraf,  6. Nüfus cüzdan fotokopisi,  7. Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora diploma örnekleri, Başvuru süresi, ilan tarihinden itibaren 15 (on beş) gündür. Adayların; son başvuru tarihi mesai bitimine kadar yukarıda belirtilen evrakları Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesine şahsen veya posta yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir. Süresi içinde yapılmayan başvurular geçerli kabul edilmeyecektir. Sonuçların açıklanacağı web adresi, www.ahep.edu.tr adresidir. Ön değerlendirme sonuçları ve kesin sonuçlar Üniversitemizin //www.ahep.edu.tr web adresinde yayınlanacak olup aynı zamanda tebligat niteliğinde olacaktır. Ayrıca tebligat yapılmayacaktır.  Fakülte Ünvan Kadro Sayısı Özel Şart Mühendislik Fakültesi Doktor Öğretim Üyesi 5 Bilgisayar Mühendisliği yada Yazılım Mühendisliği alanında doktora mezunu olmak. Mühendislik Fakültesi Doktor Öğretim Üyesi 2 Bilgisayar Mühendisliği yada Yazılım Mühendisliği alanında doktora mezunu olmak. Bilgisayar donanımı alanında çalışmaları bulunmak. Mühendislik Fakültesi Araştırma Görevlisi 2 Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği, MatematikBilgisayar lisans programlarından birinden mezun olmak. Lisansüstü eğitimini Bilgisayar Mühendisliği alanında yapıyor olmak. Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Görevlisi 2 Müracaat ettiği unvana ait kaynak bir bölümden lisans ve yüksek lisans mezunu olmak. Yükseköğrenim de en az 3 yıl deneyimli olmak.  

 

banner111

 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2019, 16:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83