Alanya Belediye Başkan Adayı Şahin Konaklı’da esnafla buluştu

Alanya Belediye Başkan Adayı Şahin Konaklı’da esnafla buluştu

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen, iş yeri ve esnaf ziyareti yapan Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, ekibiyle birlikte Konaklı sanayi esnafını ziyaret etti. Şahin, tek tek esnafları ve çalışanları ziyaret ederek sohbet etti.
Esnafın sorunlarını yerinde gören Şahin, sorunların ortak akılla, el birliğiyle çözüme kavuşturulması için gayret göstereceklerini söyledi. 
ESNAF, EKONOMİMİZİN CAN DAMARI

Esnafın,ekonominin can damarı olduğunu ifade eden Şahin, sanayi esnafının büyük mücadele ve emeklerle alın teri döktüklerini, her zaman esnafı takdir ettiklerini, her zaman kendileriyle irtibat halinde olduklarını, esnaflarımızın daha iyi koşullarda büyüyerek var olabilmesi için de her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Esnafın yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Şahin; “Bugün de Konaklı Mahalle Muhtarı’mız Mustafa Arınç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı’mız Nuri Demir, Bakkallar Odası Başkanı’mız Velittin Yenialp ve ekip arkadaşlarım ile birlikte alın teriyle, emeğiyle çalışan çok kıymetli esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettik. Esnafımızın kalkınması ve gerekli ihtiyaçlarının karşılanması için istişarelerde bulunduk. Sanayi esnafımızın hep birlikte kalkınmasını istiyoruz. Sanayinin fiziki koşulları ile ilgili sorunların farkındayız. Sanayinin yeni usta ve çırak eksikliği, hammadde temini, yeni işyeri açacak sanayi ustalarına destek gibi birçok konuda yaşadıkları sorunları yakinen biliyoruz. Sanayilerin yerel ekonominin en önemli unsurlarından olduğu tartışılmaz bir gerçek. Büyük beceri isteyen zanaatların devam ettirilmesi çok önemli. Şehrimizin gelişmesinde ve orta ölçekli ekonomiye katkısı noktasında esnaflarımız büyük pay sahibidir.Bu gerçeğin farkındayız, en acil ve faydalı çözümlerle bugüne kadar esnafımızın nasıl yanında olduysak, bundan sonra da esnafımızın yanı başındayız. Samimiyetle beni ve ekibimi karşılayan değerli esnaflarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, her zaman alın terlerinin karşılığını almalarını diliyorum.” dedi.

banner111

ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Sanayi esnafı ise her zaman yanlarında hissettikleri, ailenin bir ferdi olarak gördükleri Mehmet Şahin’e teşekkür ederek “ Sektörde çıraklık yapmış, esnafın sorunlarını yakından bilen, çözüm odaklı destekçimiz Mehmet Şahin’in her zaman yanımızda olmasından mutluyuz. Bugün de bizleri yalnız bırakmayarak talep ve sıkıntılarımızı dinledi. Bizleri tek tek ziyaret ederek çayımıza, sohbetimize sorunlarımıza ortak oldu. Ellerimizi ve gönlümüzü ısıttı” dediler.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2023, 16:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83