Alanya Belediye Başkanı Yücel en başarılılar arasında

ALF Araştırma şirketi 2022'nin en başarılı belediye başkanları anketinin sonuçlarını paylaştı. Ankete göre en başarılı belediye başkanlarında ilk dört sırada CHP'li belediyeler var. İilçe belediye başkanları arasında ise Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'de yüzde 56,3 ile yer aldı.

Alanya Belediye Başkanı Yücel en başarılılar arasında

'2022 yılının en başarılı belediye başkanları' araştırmasının sonuçlarını kamuoyuyla paylaşıldı. ALF Araştırma şirketi 30 büyükşehirde 14 bin kişiyle yüz yüze ve bilgisayar destekli telefon yaptığı anketin sonuçlarını paylaştı. Ankete göre ilk dört sırada CHP'li büyükşehir belediyeleri yer alırken AK Parti'li Gaziantep Belediyesi ise beşinci sırada yer aldı. Ankete göre en başarılı 10 büyükşehir ilçe belediye başkanları arasında Adem Murat Yücel'de yer aldı.

banner111

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yüzde 62,2
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Yüzde 60,8
Mersin Büyükşehir Belediye Vahap Seçer: Yüzde 58,7
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar: Yüzde 58,0
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin: Yüzde 57,2 ile büyükşehir belediyeleri arasından ilk sırada yer aldı.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç'in yüzde 63.6 ile ile sırada yer aldığı 10 büyükşehir ilçe belediye başkanı arasında yüzde 56,3 ile Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'de anketten başarılı olarak çıktı. Anketteki en başarılılar arasından Antalya'da başka belediye yer almadığı görüldü. Başkan Yücel daha öncede bir çok defa en başarılı belediye başkanları arasından yer alma başarısını göstermişti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83