Alanya Belediyesi'ne çevre hizmetlerinde büyük ödül

Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri-2021’in sonuçları açıklandı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in çevre çalışmaları, proje ve uygulamaları ödüle layık görüldü.

Alanya Belediyesi'ne çevre hizmetlerinde büyük ödül

Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından 24 yıldır geleneksel olarak düzenlenen Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri-2021’in sonuçları açıklandı. Çevre değerlerinin korunması ve geliştirilmesine hizmet etmiş kişi, kurum ve kuruluşlara verilen ödüller Akdeniz Üniversitesi ölçeği, Türkiye ve Antalya ölçeklerinin yanı sıra Bilim Onur, Bilim Hizmet, Bilim Teşvik ve Özel Ödül kategorilerinde sahiplerini buldu.

Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri-2021’in sonuçlarına göre Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda diğer birimlerle yaptığı ortak çalışmalar neticesinde ödüle layık görüldü.

BAŞKAN YÜCEL VE EKİBİNİN ÇEVRE FAALİYETLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in göreve geldiği günden bu yana ekibiyle birlikte yürüttüğü verimli çalışmalar meyvesini veriyor. Başkan Yücel ve ekibinin “Sıfır Atık Projesi” kapsamında hayata geçirdiği Organik Gübre Üretimi, Muz Lifi Projesi, Güneş Enerji Sistemleri Projesi ve Doğaya Dokunuş Projesi ve çalışmaları, Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından ödüle layık görüldü.

BAŞKAN YÜCEL: “ALANYA’MIZ EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Akdeniz Üniversitesi 2021 Çevre Hizmet Ödülleri’nde kazandıkları ödülün tesadüf olmadığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı; “Alanya’mız her zaman en iyisini hak ediyor. Tecrübeli kadro, bilimsel ve yoğun çalışmalarımız neticesinde Alanya’mız adına birçok projeyi hayata geçirdik ve birçok ödül aldık. Sıfır Atık Projemiz ile de Alanya’mızın geleceğine yatırım yapıyoruz. Alınan her ödül gibi bunu da ekip çalışmasıyla başardık. Bu vesileyle bütün ekip arkadaşlarımı kutluyor, bu anlamlı ödülün Alanya’mıza hayırlı olmasını diliyorum.”

ÖDÜL TÖRENİ 24 MART’TA

banner111

2021 yılı Çevre Hizmet Ödülleri kapsamında çevre için yapmış oldukları çalışmalarından dolayı ödül almaya hak kazananlar, 24 Mart’ta Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek törenle ödüllerine kavuşacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83