ALTSO Başkanı Erdem yeni yılı kutladı

ALTSO Başkanı Erdem yeni yılı kutladı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, yeni yılı kutladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sevinçleri ve üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

banner111

Şüphesiz ki, her yeni yıl umut ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. 
Daha güzel bir gelecek için hepimizin dünün muhasebe ve mukayesesini en iyi şekilde yaparak, toplumun tüm kesimleriyle birlikte el ele, gönül gönüle vererek daha iyiye ulaşmak için daha çok çalışmalıyız.
Yeni umutlarla karşıladığımız 2023 yılının; ümitlerimizin daha çok tazelendiği, çalışma azmimizin artarak yükseldiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ülkemizin çok daha güzel günlere ulaştığı yıl olması hepimizin dileğidir. 
Türk Milleti, birlik ve dayanışma içinde bütün güçlükleri aşmış, çağdaşlaşma yolunda yılmadan çaba göstermiş ve Türkiye Cumhuriyeti'ni bugünkü düzeyine ulaştırmıştır. 
Amacımız, bu güzel vatan toprakları üzerinde, bu şanlı bayrağın altında, el ele, omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe ülkemizi ve Alanya’mızı hak ettiği noktaya taşımaktır. 
Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının Alanya’mıza, ülkemize, milletimize ve tüm iş dünyasına sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyor, yeni yılı en içten duygularımla kutluyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83