Bademağacı'nda vatandaşlar isyan etti!

Bademağacı'nda mahallesi sakinlerinin sokak köpekleriyle başı dertte. Mahalleli, kendilerinin ve özellikle de çocuklarının karşı karşıya olduğu tehlike sebebiyle endişelendiklerini söyleyerek adeta teyakkuzda bekliyor.

Bademağacı'nda vatandaşlar isyan etti!

Alanya Merkeze bağlı Bademağacı Mahallesi'nde başıboş şekilde gruplar halinde dolaşan köpekler yüzünden mahalle sakinleri çocuklarını sokağa çıkaramıyor,komşu ziyaretine dahi gidemiyor.Başıboş köpekler  ( 7-8 adet ) sürü halinde geziyorlar ve yoğun olarak bulunduğu olduğu mahallede vatandaşlar, " Her gün haberlerde başıboş köpekler tarafından saldırıya uğrayan, yaralanan ve hatta hayatını kaybeden çocukları görüyoruz. Aynı olayların bizlerin ve çocuklarımızın da başına gelmesinden çok korkuyoruz, Köpekler sokak kenarlarında belediye’nin mama dağıtan aracını bekliyorlar, yoldan geçen tüm arabalara ve insanlara havlayarak , saldırıyorlar. Korkudan çocuklarımızı dışarı çıkaramıyoruz. Bizler de sokağa korkarak çıkıyoruz. Allah korusun birine saldırsalar, birinin başına kötü bir şey gelse bunun vebalini kim ödeyecek. Yetkililerden ricamız bir an önce bu soruna bir çözüm üretmeleri. Okullar tatil oldu çocuklar soka çıkamadı i okullar açıldı çocuklarımızı bu kadar köpeğin arasından okula korka korka götürüyoruz. Mahalle içerisinde misafirlerimiz korkudan evden eve gidemiyoruz. Evet biz de hayvan seviyoruz ama bu kadar kalabalık ve saldırgan olunca korkuyoruz. Onlarında canını acıtmadan bu işe bir önlem alınmalı. " ifadelerini kullandılar
 Saldırgan sokak köpeklerine çözüm getirilmesini talep eden vatandaşların Whatsapp ihbar hattına gönderdiği videolarda, sokaklardaki başıboş köpek sayısının çokluğu dikkat çekti.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83