Başkan Yücel caz günleri kapsamında uluslararası davetlileri ağırladı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 17. Alanya Uluslararası Caz Günleri için Alanya’ya gelen Litvanya Klaipeda Belediye Başkanı Vytautas Grubliauskas ve Polonya Wodzislaw Slaski Belediye Başkanı Mieczyslaw Kieca’yı ağırladı.

Başkan Yücel caz günleri kapsamında uluslararası davetlileri ağırladı

Alanya Belediyesi’nin düzenlediği Caz Günlerinin 17.’si bu yıl 22-25 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Birbirinden ünlü sanatçıların sahne alacağı Caz Günleri için Alanya’nın kardeş şehir olan Polonya Wodzislaw Slaski Belediye Başkanı Mieczyslaw Kieca ve caz partneri şehir Litvanya Klaipeda’nın Belediye Başkanı Vytautas Grubliauskas Alanya’ya geldi. Aileleri ile birlikte Alanya’ya gelen belediye başkanlarını Başkan Yücel akşam yemeğinde ağırladı.

banner111

Alanya Belediyesi’nin yurt dışı programlarına katılan meclis üyelerinin de katıldığı yemek programında şehirler arasında kültür, sanat ilişkileri ve ticari faaliyetler ele alındı. Başkan Yücel her iki belediye başkanına da teşekkür ederek, “Bizleri kırmayarak Caz Günlerimize renk katan değerli belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bir kültür ve sanat şehri olan Alanya’mızda kendilerini ağırlamaktan büyük onu duyduk.” dedi.

Her iki belediye başkanı ise Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e sanata ve sanatçıya verdiği değer için teşekkür ettiler. Yemek programı belediye başkanlarının hediyeleşmeleri ile son buldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83