Erdem’den “Global ALTSO” sözü

ALTSO Başkan Adayı Turizmci Eray Erdem, projelerini ardı ardına açıklamaya devam ediyor. Erdem, başkan seçilmesi durumunda 40 binden fazla yabancının yaşadığı ilçede 5 dilde hizmet verecek danışma hattını hizmete açacağını açıkladı. 

Erdem’den “Global ALTSO” sözü

“Tercih sizin Alanya Hepimizin” sloganı ile seçim çalışmalarını sürdüren Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Eray Erdem, Türkiye’nin en global şehirlerinden biri olarak tanımladığı Alanya’da hizmet konusunda da globalleşme olmasına işaret ederek ALTSO Başkanı seçilmesi durumunda 5 dilde hizmet veren bir danışma hattını hayata geçireceğini açıkladı. Bu bağlamda yabancı ülke vatandaşı olan üyeler başta olmak üzere hizmet kalitesinin artmasını hedefleyen ALTSO Başkan Adayı Turizmci Eray Erdem, “Alanya’nın gelişimi, tanıtımı ve kalitesinin artması için hiçbir görevden kaçınmayız” dedi. 

İSTANBUL İRTİBAT OFİSİ

banner111

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem’in bir diğer projesi de İstanbul İrtibat Ofisi, Türkiye ticareti ve sanayisinin merkezi konumundaki İstanbul’a ALTSO İrtibat Ofisi’ni açacağını açıklayan Erdem projeyle ilgili şunları söyledi; “Ankara’dan sonra İstanbul’da da irtibat ofisi açacağız. Devlet kurumlarımız, siyaset kurumları, ve bürokrasinin merkezi Ankara’dan sonra finans ve iş dünyasının merkezi olan İstanbul’da da açacağımız "İrtibat Ofisi” ile üyelerimizin bu şehirde yapacağı iş görüşmelerini kurumsal bayrağımız altında, güven içerisinde gerçekleştirmesini sağlayacağız. Ayrıca ihtiyaç duyulması halinde, yabancı ülkeler ile ticaret  yapan ve iş geliştiren üyelerimizin  talepleri doğrultusunda, ikili ticaretimizin yüksek seviyede olduğu ülkelerde de irtibat ofisi açmayı hedefleyeceğiz.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83