Başkan Yücel öğrenci ve velilerle buluştu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kursu öğrenci ve velileri ile buluştu.

Başkan Yücel öğrenci ve velilerle buluştu

banner111

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eğitime kazandırdığı Alanya Belediyesi Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kursu’nun öğrencileri ve onların velileri ile bir araya geldi. Başkan Yücel, Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan yıl sonu değerlendirme toplantısında öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin taleplerini dinledi.

BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eğitime verdikleri destekler hakkında bilgi verdi. Ardından salonda bulunanlara mikrofon uzatılırken hem veliler hem de öğrenciler, böylesine güzel ve kaliteli eğitim imkanı sağlayan Başkan Yücel ve ekibine teşekkürlerini iletti.

YÜCEL: “TEK BEKLENTİM BAŞARI”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, göreve geldiği günden bu yana önceliğinin eğitim olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı; “Gerek Kestel Belediye Başkanlığım gerekse Alanya Belediye Başkanlığım sürecinde önceliğim her zaman eğitim oldu. Benim Etüt merkezlerimizde eğitim gören öğrencilerimizden tek beklentim var oda “başarı”. 17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na girecek bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

Toplantının ardından Başkan Yücel öğrenciler, öğretmenler ve velilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83