Başkan Yücel Triatlon Federasyonu’nun yönetimine girdi

Türkiye Triatlon Federasyonu Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa yeniden Bayram Yalçınkaya seçildi. Federasyonun 5’inci olağan ve mali genel kurulu Ankara’daki bir otelde gerçekleştirildi. Genel kurulda 144 delegenin oyunu alan Bayram Yalçınkaya, yeniden başkan oldu. Diğer aday Ahmet Melih Işıkçı 9 oyda kalırken, 1991 yılından beri uluslararası triatlon organizasyonlarının yapıldığı Alanya'nın Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de yönetime giren isimlerden biri oldu.

Başkan Yücel Triatlon Federasyonu’nun yönetimine girdi

Son üç buçuk yılda ekibiyle birlikte hayata geçirdiği projelere mercek tuttuğu, iddialı bir kampanya dönemi geçiren Yalçınkaya, seçim sonuçlarının açıklanması sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:  “Camiamızın istisnasız tüm kademelerinin desteği bizi onere etti. Bu teveccüh bizim için artık daha çok çalışmak, triatlona yeni ilkler kazandırmak adına yeni stratejiler geliştirmek anlamına geliyor. Önümüzdeki dönem, camia içi çekişmelerin olmadığı, tüm enerjimizle inovatif çalışmalara yöneleceğimiz bir yönetim anlayışını daha da kararlılıkla sergileyeceğimiz bir milattır. Kurumsal yapının diğer federasyonlara da örnek teşkil ettiği, sonuç odaklı ve şeffaf yönetim anlayışımızdan yeni dönemde de taviz vermeyeceğiz. Bizi destekleyen, yüreklendiren herkese çok teşekkür ederim.”

banner111

Bayram Yalçınkaya başkanlığındaki federasyonun yönetim kurulunda yer alan isimler şöyle: Adem Murat Yücel, Yavuz Selim Kıran, Yücel Yılmaz, Yalçın Eyigün, İbrahim Anaç, Halit Bekiroğlu, Burak İnce, Bülent Çendik, İsa Dal, Emin Kabukçu, Şehri Şahin, Ali Baş, Murat Cengiz, Selçuk Bora Çavuşoğlu.

Divan başkanlığını Murat Cengiz’in yaptığı genel kurulda ayrıca faaliyet ve denetim raporları ibra edildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2021, 09:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83