Başkan Yücel: Tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Yücel, “Tüm İslam Aleminin, Alanya halkının ve kentimizde bulunan misafirlerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Başkan Yücel: Tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum

banner111

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kurban Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi: “İslam Aleminde yardımlaşma ve dayanışma duygularının arttığı,  millet olarak mutluluğumuzun zirve yaptığı mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı içerisindeyiz.

Kurban Bayramı bizlere; Hz. İbrahim’in sadakatini ve Hz. İsmail’in teslimiyetini hatırlatır. Bu toprakların ruhunda barış, mayasında kardeşlik vardır. Kurban Bayramı, sevgi ve saygının önemini, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirir. Bayramlarımız, aynı zamanda yardımlaşma ve dayanışmanın da doruk noktasına oluştuğu günlerdir. Kurban Bayramı’nda fakirler gözetilir, ihtiyaçları giderilir. Bu anlamda kestiğimiz kurbanların bizi Allah’a daha yakın kılmaya vesile olacağı inancıyla, kardeşliğimizi, tekbirlerle yeniden ihya ettiğimiz bayram günlerinde komşuluk ve akrabalık ilişkilerimiz daha da güçlenir.

YÜCEL: “İSLAM ALEMİNE BARIŞ VE HUZUR DİLİYORUM”

Vatandaşlarımızın kurban ibadetlerini rahat bir şekilde yerine getirebilmeleri için her Kurban Bayramı’nda olduğu gibi bu bayramda da gerekli kesim alanları hazırlanmış, Belediye ekiplerimiz temizlik ve sağlık kurallarına uygun bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetindedir. Bayram süresince belediyemiz ilgili birim ve hizmet kolları aralıksız çalışmalarına devam edecektir.

Sevgi, huzur, mutluluk ve sağlık içinde nice bayramlar geçirmemiz dileğiyle tüm İslam aleminin, Alanyalı hemşerilerimin ve kentimizde bulunan misafirlerimizin Kurban Bayramı'nı kutluyor, bu bayramın bütün insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83