Cuma Pazarı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in mega projesi olan Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı, Sinema ve Dijital Kütüphane Projesinde çalışmaları hafta sonu da sürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yücel, “Projemizi en kısa sürede bitirip Alanya halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

Cuma Pazarı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bugün Cuma Pazarı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi. Hafta içi ve hafta sonu hiç durmadan devam eden projede, bugün beton dökümü gerçekleştirildi. Projenin yol kısmının açılması için öncelik verilen bölgeye beton dökümüne pazar gününde de ara vermeden devam edildi.

BAŞKAN YÜCEL YERİNDE İNCELEDİ

banner111

Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı, Sinema ve Dijital Kütüphane Projesinde hafta sonu da devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yücel, proje alanında incelemelerde bulundu ve ilgililerle görüştü. Projenin tamamlanması için durmadan çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Yücel, “Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı Sinema ve Dijital Kütüphane Projemizde hafta içi olduğu gibi hafta sonuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün Beton dökümünü gerçekleştirdiğimiz projemizi inceledik ve hızla devam eden çalışmaları yerinde gördük. Mega projemizi en kısa sürede bitirip Alanya halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83