Erdem, Cuma Pazarı'nda takdir topladı

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, seçim çalışmaları kapsamında halk arasında Cuma Pazarı Mevkii diye bilinen şehir merkezindeki esnafları ziyaret etti. Erdem ziyaret sırasında lise öğretmeni ile de karşılaşınca hasret giderdi. 

Erdem, Cuma Pazarı'nda takdir topladı


Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Eray Erdem, doğu ve batı mahallelerindeki ziyaretlerinin ardından, kendi seçim ofisinin de bulunduğu Cuma Pazarı Mevkii’nde iş insanlarını ziyaret etti. Sabah erken saatlerde başlayan ziyaretlere Erdem’in çalışma arkadaşları da yoğun katılım gösterdi. “Tercih sizin Alanya Hepimizin” sloganı ile başlattığı seçim çalışmaları kapsamında deyim yerindeyse oy hakkı olsun olmasın tüm iş insanlarına ulaşmayı hedefleyen Eray Erdem’in Cuma Pazarı’ndaki ziyareti de bölgede bulunan esnaflar tarafından olumlu karşılandı. Erdem, iş insanlarına selam verdi, hal hatır sordu ve hayırlı işler diledi. 

ÖĞRETMENİNDEN DESTEK

banner111

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem Cuma Pazarı ziyaretleri sırasında lise öğretmeni Ahmet Durnaoğulları ile karşılaştı. Karşısında öğretmenini gören ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, heyecanını gizleyemezken önce öğretmeninin elini öptü ardından da lise defteri açılarak anılar konuşuldu. Öğretmen Ahmet Durnaoğulları, öğrencisinin Alanya’nın geleceği için elini taşın altına koymasından dolayı mutlu ve gururlu olduğunu söyledi. 

“TİCARETİN HER BİR NOKTASINA TEMAS ETMEK İSTİYORUZ”

Seçim startını verdikten sonra deyim yerindeyse basmadık toprak sıkmadık el bırakmayan ALTSO Başkan Adayı Erdem, Cuma Pazarı ziyareti ile olarak da “Biz bu yola çıktığımızda Alanya’nın ticareti için taşın altına elimizi koymaya aday olduğumuzu zöyledik. Bu zamana kadar Alanya’nın yararına olacak hiçbir görevden kaçmadık. Bugün Eray Erdem olarak bu desteği arkama alabiliyorsam bunu Alanya’ya borçluyum. Bu borcu ödemek için bu göreve aday oldum. Ticaret temel bir bütündür. ALTSO üyesi veya değil ticaretin her noktasında yer alan iş insanlarımız ile bütün olarak hareket etmeliyiz. Bu nedenle oy hakkı olsun olmasın tüm iş insanlarımızı ziyaret ederek taleplerini, tavsiyelerini ve şikayetlerini dinliyoruz. Ticaretin her noktasına temas etmek istiyoruz.” Diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83