Kaymakam Ürkmezer okul ziyaretlerine devam ediyor

Alanya Kaymakamı Dr.Fatih Ürkmezer Şehit Zekeriya Zencirli İlkokulunu ziyaret ederek kütüphane açılışına katıldı

Kaymakam Ürkmezer okul ziyaretlerine devam ediyor

İlk olarak öğrencilerle Bayrak ve İstiklal Marşı törenine katılan Kaymakam Ürkmezer öğrencilere hitap ederek ‘’Değerli öğrenciler hepinize günaydın. Bugün sizleri ziyaret ederek okulunuzdaki kütüphane açılışını gerçekleştirmeye geldik. Kitap okumak çok önemli bir konu ve sizler kitap okumayı ne kadar çok alışkanlık haline getirirseniz ilerideki hayatınızı o kadar güzelleştirir. Açılacak olan kütüphanenizde bol bol kitap okumayı unutmayın. Diğer bir konu ise sağlığınıza dikkat etmeniz gerekli. Maskelerinizi takıp hijyen kurallarına uymayı ihmal etmeyin. Hepinize iyi dersler diliyorum’’ dedi. 

banner111

Bayrak ve İstiklal Marşı töreninden sonra İlkokul sınıflarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle sohbet ederek birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. Kitap okuma etkinliğinin ardından kütüphane açılışına geçen Kaymakam Ürkmezer kütüphaneyi yaptıran hayırsever Nihat Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz , okul yönetimi ve öğrencilerle birlikte kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi. Yapılan açılışta konuşan Kaymakam Ürkmezer ‘’ Bugün burada öğrencilerimizin eğitimine destek olmak için bu kütüphaneyi yaptıran hayırseverimiz Nihat Güven’e kütüphanenin yapımında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi. Ve kütüphaneyi yaptıran hayırsever Nihat Güven’e katkılarından dolayı Kaymakam Ürkmezer tarafından teşekkür plaketi verildi. 

Kütüphane açılışından sonra Öğretmenlerle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer öğretmenlere konuşarak’’ Değerli öğretmenler bu hafta sizin okulunuzu ziyaret ederek kütüphane açılışını gerçekleştirdik. Başta kütüphanenin yapılmasında destek veren hayırseverimiz Nihat Güven’e ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Eğitimin tüm paydaşları olarak öğrencilerimiz için çalışıyoruz. Amacımız öğrencilere katkı sağlamak. Biliyorsunuz öğrencilerimiz için yapılan tüm faaliyetleri Ahenk Projesi adı altında topluyoruz. Proje kapsamında öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra sosyal,kültürel,sanatsal ve sportif alanlarda da  öğrencilerimizin gelişmesini istiyoruz. Amacımız öğrencilerimize destek olarak onları motive etmek ve iyi bir birey olarak yetişmelerini sağlamak. Bu anlamda siz değerli öğretmenlerimize gayret ve çabalarınızdan ötürü teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83