KOMŞUYA NOSTALJİK ÇARŞI

Gazipaşa Belediye Başkanı AK Partili Adil Çelik, ilçenin ismini doğu ve batı girişine görkemli bir şekilde yazacaklarını açıkladı.

KOMŞUYA NOSTALJİK ÇARŞI
Taslağı vatandaşlarla paylaşan Çelik, “Gazipaşa'mızın ismini ilçenin doğu ve batı girişine görkemli bir şekilde yazacağız. Unvanını aldığımız Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün siluetini de bu yazıyla birlikte kullanacağız. Çalışmamız bittiğinde sizlerle projemizi paylaşacağız. Farklı ve ilginç görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Her şey Gazipaşa için” dedi. Birkaç öneride bulunulan proje bazı vatandaşlarca ABD sinema endüstrisinin başkenti olan Hollwood’a bulunan yazıya benzetildi. 

NOSTALJİK ÇARŞI GELİYOR

Öte yandan Çelik, Gazipaşa Belediyesi’nin arkasında bulunan, 6 bloktan oluşan eski çarşıda yenileme çalışması yapacaklarını da söyledi. Nostaljik bir görünüme kavuşturmak istedikleri ve çarşı için proje çalışması başlattıklarını ifade eden Çelik, “Çalışmalar biter bitmez çarşıyı yenilemek için startı vereceğiz. El sanatları ve yöresel ürünlerin satışının yapılacağı çarşımız bittiğinde ilçemize yeni bir cazibe merkezi kazandırmış olacağız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2015, 17:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83