Kuddusi Müftüoğlu vites yükseltti

Kuddusi Müftüoğlu vites yükseltti

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu muhtarlar ile bir araya gelmesinin ardından Avsallar’da esnafla buluştu. Dernek ziyaretinde de bulunan Müftüoğlu, daha sonra gençler ile bir araya gelip onların hayallerini dinledi.   

banner111

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu, 14 Mayıs’taki seçim öncesi sahada çalışmalarını sürdürüyor. Dün MKYK Üyesi Menderes Türel ile birlikte muhtarlar ile bir araya gelen Müftüoğlu ardından Avsallar Mahallesi’nde bulunan esnafı ziyaret edip hayırlı ve bereketli kazanç dileklerini iletti. Avsallar ziyaretinde Müftüoğlu’na İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile partililer de eşlik etti.

DERNEĞİ ZİYARET EDİP ARDINDAN GENÇLERİ DİNLEDİ 
Müftüoğlu daha sonra Alanya inşaatçı Kalıpçı ve Taşeronları Derneği Başkanı Tahir Uyaroğlu ve üyelerini ziyaret etti. Dernek üyelerinin sorun ve taleplerini dinleyen Müftüoğlu ardından akşam saatlerinde ilçede yaşayan gençler ile bir araya geldi. Gençlerin isteklerini dinleyen Müftüoğlu, “Gençlerimiz, tüm dinamizmi ile bu akşam misafirimizdi. Onlarla tanışmak, sorunlara birlikte çözüm üretmek için istişarelerde bulunduk. Umutlarına, hayallerine ortak olduk” dedi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83