MHP'den Alanya Belediyesi Aile Kadın Destek ve Engelsiz Yaşam Merkezi’ne ziyaret

MHP Alanya İlçe Başkan Yardımcısı ve  KAÇEP Başkanı Sevim Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya Belediyesi Aile Kadın Destek ve Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret ettiler.

MHP'den Alanya Belediyesi Aile Kadın Destek ve Engelsiz Yaşam Merkezi’ne ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkan Yardımcısı ve Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Sevim Bulut, Belediye Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu üyeleri ve KAÇEP üyeleri ile birlikte Aile Kadın Destek ve Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret ettiler. Merkezdeki Engelsiz Sanat Atölyesi ve diğer birimleri de ziyaret eden Başkan Bulut, engelli vatandaşlarla da bir araya geldi.


Ziyarette KAÇEP Başkanı Sevim Bulut ve ekibine, Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan ve Engelsiz Yaşam Merkezi sorumlusu Esra Yemez eşlik etti.
Başkan Bulut, ziyaret ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
‘’Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları Başkanlığı olarak Alanya'da amacımız; dayanışmayı, paylaşmayı ve kardeşliği esas alan ahenk içinde huzurlu bir toplumsal düzenin tesis edilmesi için Belediyemizin hayata geçirdiği Engelsiz Yaşam Merkezini, Meclis üyemiz,Yönetim Kurulu üyemiz ve KAÇEP üyelerimizle ziyaret ettik.
Bu kapsamda Alanya'da yaşayan kadınlarımız, çocuklarımız ve engelli vatandaşlarımızla kucaklaşmak, onların sorun ve ihtiyaçlarını belirlemek, memleket ve milletimizle ilgili duygularını paylaşmak amacıyla 'MHP Sosyal Belediyecilik' anlayışıyla çalışmalarını sürdüren ve bu yolda kurmuş olduğu Engelsiz Yaşam Merkezi sorumlusu Esra Hanımla fikir alışverişinde bulunup yapacağımız çalışmaların yol haritasını belirledik.

banner111


Engelsiz Yaşam Merkezi sorumlusu Esra Yemez, açıldığından bu güne kadar Aile Kadın Destek Merkezi; psikolojik danışmanlık, hukuki danışmanlık, aile danışmanlığı hizmetleri ile kadınlarımıza her yönüyle hizmet etmektedir. Şiddete karşı mücadelede ve engelli bireylerimizin el becerilerini geliştirmede ve hayata hazırlamada büyük bir çalışma gayreti gösterdiklerini ve 2 yılda bin kadına ve 3 bin engelliye ulaşıp halen hizmet ettiklerini ifade ettiler.


Bizde MHP KAÇEP olarak bundan sonra birlik ve beraberlik içinde daha fazla kadın,çocuk,aile ve engelli vatandaşlarımıza ulaşmada ve hizmet götürmede parti politikamız olarak elimizden geleni yapacağımızı bir kez daha kendilerine ifade etmiş olduk.
Bize ev sahipliği yapan Alanya Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürümüz Hüseyin Doğan Beye, Engelsiz Yaşam Merkezi Sorumlusu Esra Yemez Hanım ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız.’’

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83