Muhtar Akışoğlu'ndan Bakan Çavuşoğlu'na ve Başkan Toklu'ya teşekkür

Hükümet yatırımlarına Alanya’da aralıksız sürdürüyor. Muhtar Akışoğlu Bakan Çavuşoğlu’na ve Başkan Toklu’ya teşekkür etti.

Muhtar Akışoğlu'ndan Bakan Çavuşoğlu'na ve Başkan Toklu'ya teşekkür

Hacımehmetli Mahalle Muhtarı Duran Akışoğlu mahallesinde görülen elektrik sıkıntısının giderilmesi konusunda büyük gayretleri olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na ve AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’ya mahalle halkı adına teşekkür etti. Muhtar Akışoğlu mahallesinde görülen elektrik sorunuyla ilgili İlçe Başkanı Mustafa Toklu’yla görüşmeler gerçekleştirdiğini, bu görüşmeler neticesinde Başkan Toklu’nun girişimleri ile Hacımehmetli mahallesinde ki elektrik sıkıntısının giderildiğini aktardı. Muhtar Akışoğlu yapmış olduğu açıklamada;

“Bugün çok sevinçliyiz, çok mutluyuz. Bu sevincimizi halkımızla paylaşıyoruz. Bağdereci Sokağında büyük bir elektrik sorunu vardı. Bu elektrik sorununu çözmek için çok uğraş verdik. Uğraşlarımız için AK Parti Alanya İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Toklu’yu çok rahatsız ettim. Onun bu konuda çok emeği var, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Buradan Sayın Mustafa Toklu başkanıma hakkını helal etmelerini istiyorum. Çünkü çok rahatsız ettim. Ama o da bizi hep tebessümle karşıladı, Allah kendilerinden razı olsun. Halkım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Allah izin verirse 2022 yılında mahallemize görülen bu sorunu tamamen ortadan kaldıracağız. Önümüzde ki ayda mahalleme yüzyılın hizmeti gelecek.” dedi.

banner111

MUHTAR AKIŞOĞLU’NDAN BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Hacımehmetli Mahalle Muhtarı Duran Akışoğlu, Bakan Çavuşoğlu’nunda büyük destekleri olduğunu aktardı. Muhtar Akışoğlu, “Ayrıca Alanya’mızın gururu, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun bu konuda çok büyük desteği var. Sadece benim mahallem için değil, Alanya’daki tüm mahalleler için çok büyük destek verdiler. Kendilerine de buradan çok teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83