Şahin: Sizlerden aldığımız gücü hiçbir zaman kötüye kullanmayacağız

Alanya Belediye Başkan Adayı ve Litvanya Cumhuriyeti Alanya Fahri Konsolosu Mehmet Şahin, geçen hafta yeniden başlattığı kahvaltılı istişare toplantılarına ara vermeden devam ediyor. 

Şahin: Sizlerden aldığımız gücü hiçbir zaman kötüye kullanmayacağız

Şahin, kahvaltılı istişare toplantılarına 2013 yılında ALTSO Başkanlığı döneminde başlamış ve görevi bıraktıktan sonra da Alanya halkının çözüm bekleyen sorunlarını dinlemek; bu sorunlara çözüm üretmek için toplantılarına devam etmişti.Bu doğrultuda geçtiğimiz hafta yeniden başlattığı kahvaltılı istişare toplantılarına bu hafta da ara vermeden devam etti.

banner111


Kahvaltılı istişare toplantısına turizm sezonunun yoğunluğu ve sıcak havaya rağmen oldukça yoğun katılım olurken; Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’in konuşması katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi ve sıklıkla alkışlarla kesildi. Şahin konuşmasında “Biz kendimize yakışanı yapmaya devam edeceğiz. Sizlerden aldığımız gücü şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir zaman kötüye kullanmayacağız. Allah razı olsun, bu salonu doldurarak çok mutlu ettiniz beni ve arkadaşlarımı İnanın çalışma azmimiz daha çok güçlendi. Heyecanımız artıyor.” sözlerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83