Teknoloji sergisine büyük ilgi 

Alanya Gazeteciler Cemiyeti ile Mahmutlar Kılıçarslan İlkokulu işbirliği ile düzenlenen 'Geçmişten Günümüze Teknoloji' sergisi iki günde çok sayıda ziyaretçi kabul etti. Alanya Kültür Merkezi’nde dün açılan sergi bugün kapandı. 

Teknoloji sergisine büyük ilgi 

Alanya’da çalışmaları ile örnek olan Mahmutlar Kılıçarslan İlkokulu Alanya Gazeteciler Cemiyeti ile çok önemli bir projeye imza attı. Dün saat 10.00’da Alanya Gazeteci Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, Mahmutlar Kılıçarslan İlkokulu projeden sorumlu Kılıçarslan ilkokulu müdürü Fatma Ayan, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Alanya Belediye Başkan yardımcısı Abdullah Akbaş, öğrenciler ve vatandaşların katılımı ile açılan sergi bugün kapandı. 

“GÜNÜMÜZDE GELİŞEN VE DEĞİŞEN TEKNOLOJİYE İLGİ ÇEKTİK”

Mahmutlar Kılıçarslan İlkokulu Müdürü Fatma Ayan sergiyi şu sözlerle anlattı: “Bu sergideki  amacımız  teknolojide geçmişe gitmek ve eskiden kullanılan teknolojik aletleri tanıtmak. Teknolojik ürünleri tanıtmanın yanı sıra, günümüzde gelişen ve değişen teknolojiyi göstermek. Vatandaşlarda bir nostalji yapsınlar istedik. Bu eski aletleri hiç görmeyen öğrencilerimiz var ve onlarında geçmişi öğrenmelerini ve tanımalarını istedik o yüzden bu sergiyi yapmayı hedefledik. Çok güzel bir ambians oldu. Ziyarette küçük öğrencilerimizin şaşkınlıklarına şahit olduk ve eskiye gittik. Sergide kullanılan eşyaların birçoğunu velilerimizin, gönüllülerin ve Alanya Gazeteciler Cemiyetinin destekleri ile topladık, sergiledik  ve hep birlikte nostalji yaşadık çok keyifli bir sergi oldu.” diye konuştu. Sergide telefondan kameraya fotoğraf makinesinden ütü masasına akıllara gelebilecek tüm eski teknolojik eserleri gören öğrenciler ve vatandaşlar şaşkınlıklarını dile getirdi.

banner111

“ÇOK GÜZEL BİR SERGİ OLDU”

Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun ise sergi hakkında şunları söyledi: “Mahmutlar Kılıçarslan İlköğretim okulu aslında Alanya’da ve Türkiye’de  farkındalığı çok yüksek bir eğitim kurumu. Son olarak da iletişim kanalları ve kaynakları ile ilgili bir çalışma içerisinde öğretmenimiz ve okulumuz. Çok güzel bir projenin açılışı gerçekleşti. Katılan herkese teşekkürlerimizi iletiyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83