Türel ve Müftüoğlu, Alanya’dan destek istedi

Türel ve Müftüoğlu, Alanya’dan destek istedi

AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel ve Antalya Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu, AGC’yi ziyaret etti.

banner111

Alanya Gazeteciler Cemiyeti’ne (AGC) AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Kuddusi Müftüoğlu ziyarette bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve ilçe yönetiminin de eşlik ettiği ziyarette, seçim çalışmaları hakkında bilgi verildi. AGC Başkanı Gaye Coşkun, AK Parti heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Yolunuz açık olsun” dedi. 

‘MECLİSE AKTARACAĞIZ’

Müftüoğlu seçilmesi halinde Antalya’nın Alanya’nın sorunlarını ve spor alanındaki deneyimlerini meclise aktaracağını vurguladı. Müftüoğlu, “Seçilmemiz halinde Ülkenin sorunları ile ilgili sıkı bir çalışma içerisinde olacağız. Spor alanında da deneyimlerinizi mecliste aktaracağız. Seçim çalışmalarımızda da bize olan sevginin farkına varmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu. 

‘ELLERİNİ OVUŞTURUYORLAR’

14 Mayıs’ın önemli bir dönemeç olduğunun altını çizen Türel, “Her seçimin çok önemli olduğunu dile getirmişizdir. Ama 14 Mayıs bir dönemeç. Geleceğe yönelik kazanımların devam edip etmeyeceğini göz önünde bulundurduğu bir seçim. Milli kazanımlarımızı birçok kesim haklı olarak takdir ediyor. Atılan adımlar, dosta güven düşmana korku veriyor. Tarafsız ve bağımsız bir ülke yolunda ilerliyoruz. Tam da bu yüzden önemli bir dönemeçteyiz. Türkiye’nin güçlenmesini istemeyenler Cumhurbaşkanımızın gitmesi için ellerini ovuşturuyorlar.  14 Mayıs’ın adeta bir milli maç olduğunu düşünüyorum. 14 mayıs’ta milli takım olarak cumhurbaşkanımızla sahaya çıkacağız, diğer tarafta söylemleri ile gayri milli bir takım olarak sahada mücadele gösterecek” şeklinde konuştu. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83