ULUSAL KANAL GÖNÜLLÜLERİ ALANYA'DA BULUŞUYOR

Ulusal Kanal izleyicilerinin oluşturduğu Ulusal Gönüllüleri birlikteliği Alanya’da dayanışma yemeği gerçekleştiriyor.

ULUSAL KANAL GÖNÜLLÜLERİ ALANYA'DA BULUŞUYOR
Ulusal Kanal izleyicilerinin oluşturduğu Ulusal Gönüllüleri birlikteliği Alanya’da dayanışma yemeği gerçekleştiriyor. 12 Aralık Cumartesi akşamı Damlataş Klopatra restaurant da gerçekleştirilecek yemeğe Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı Çağdaş Cengiz konuk olarak katılacak. Ulusal Kanal hakkında ve düzenlenecek dayanışma yemeğiyle ilgili basına bilgi veren Ulusal Kanal Alanya Temsilcisi Evren Kurtoğlu şunları söyledi.

 Bir izleyicimiz “Ulusal Kanal candır” demiş. Meseleyi yalın biçimde anlatan cümle bu işte. Evet “Ulusal Kanal candır” çünkü Ulusal Kanal çalışanlarının canı çıkmadan bu ülke bölünemez. Ulusal Kanal büyük milletimizin bağrından çıkmıştır ve elbette canını verir vatanını vermez. Aslında olağanüstü bir durum değil, ülkenin mayasında varolan bir gerçek. Zor zamanları birlikte aşmak için en kıymetlisini vermekten çekinmez. Bugün ülkemizin içinde olduğu durumu biliyoruz. Birlikte hareket etmenin yollarını arıyoruz. Bugüne kadar hepimizi birleştiren, hepimizin duygularına tercüman olan ortak sesimiz var. Bu ses o kadar güçlü çıkabiliyor ki ülkemize karşı yapılan planları deşifre ediyoruz. Bunu hep birlikte yapıyoruz.

Amerikan askeri Türkiye topraklarında yerleşerek Irak’ı işgal etmek istediğinde buna karşı durdu. Askerlerimizin başına çuval geçirildiğinde Ulusal Kanal günlerce canlı yayın yaptı ve askerler serbest bırakılana kadar durmadı..Denktaş, yavru vatanın varlığı için New York’ta şeytanlarla kapışmaya gittiğinde Ulusal Kanal bütün tartışmaları canlı yayınlarla duyurdu. Irak’ta, Afganistan’da, Libya’da, Suriye’de şeytanın savaş makinesi kardeşlerimizi katlediyordu, bacılarımıza tecavüz ediliyordu. Krşılarına Ulusal Kanal dikildi. O kadar ki Iraklı direnişçiler en iyi habercilik ödülünü Ulusal Kanal’a verdiler. Ulusal Kanal’ın yöneticileri Ergenekon kapsamında tutuldu. Hapse atıldı, sürgün edildi ama durmadı. Durmayacak!!! Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Barikatlar yıkılırken, Mustafa Kemal’in askerleri şahlanırken, Gezi’de ve Tüm Türkiye’de gerçek destanı yazarken Ulusal Kanal oradaydı. Güncel olsun, yakın zamanda Alanya’da meyve sebze üreticilerimizin sıkıntılarını Türkiye’ye duyurmak için kameralarıyla onların yanındaydı ve seslerini Türkiye’ye duyurmasına yardımcı oldu.
Biz de Alanya’dan bu büyük güce katıda jbulunmak için elimizden gelenli yapıyoruz diyen Ulusal Kanal Alanya Temsilcisi Kurtoğlu “Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı Çağdaş Cengiz'in de aramızda olacağı Dayanışma Yemeğini sizlerinde onur vermenizi dileriz” dedi. Biletlerin temini hakkında bilgide veren Evren Kurtoğlu “60 TL karşılığında biletlerimizi alabirler ve Ulusal Kanal’a katkıda bulunmuş olurlar” dedi

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2015, 12:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83