50 METRELİ YOLLA İLGİLİ FLAŞ GELİŞME

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan tüm planlara evet dedi. Kararlar oy birliğiyle alındı.

50 METRELİ YOLLA İLGİLİ FLAŞ GELİŞME
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi,  50 Metreli Çevre Yolunun açılması için yol güzergahı üzerinde bulunan mahallelerde yapılacak gerekli imar planı çalışmalarını tamamlandı.

YENİ ÇEVRE YOLUYLA İLGİLİ YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI

Bugün, Antalya Büyükşehir Meclisinde bu doğrultuda Cikcilli Mahallesi’ne ait18.5 hektarlık alanda uygulanacak 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu oybirliği ile kabul edildi. Yine 50 Metreli Çevre Yolu Alaaddin Keykubat Üniversitesi  ve Kestel Mahallesi’nin tamamını ilgilendiren 1/5000 ölçekli nazım imar planı revizyonu ile 1/1000 ölçekli ilave  ve revizyon uygulama imar planı, Alanya Belediyesi’nin hazırladığı şekliyle  Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edildi.

“50 METRELİ ÇEVRE YOLUYLA İLGİLİ ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVLERİ EKSİKSİZ  YERİNE GETİRMEKTEYİZ”

50 Metreli Çevre Yoluyla ilgili belediyemize düşen bütün görevleri bölge halkımızın menfaatleri göz önünde bulundurularak eksiksiz olarak yerine getirmekteyiz diyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Büyükşehir ile ortak yürütülen,  planlama ve mülkiyet problemlerini çözme işi belediyemiz tarafından yapılan bu yolla ilgili çalışmalar bir sonuçlandırılıyor. Yine belediyemizce hazırlanan Mahmutlar Mahallesi’ne ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu da önümüzdeki ay yapılacak Büyükşehir Meclisi’nde görüşülecektir. Bugün Cikcilli Mahallesi ve Kestel Mahallesi ile ilgili alınan kararlar Büyükşehir Meclisi’nden oy birliği ile geçmiştir. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Meclis Üyelerine teşekkür ederim. Alınan kararların Alanya’mıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 18:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83