57. ALAY ÇANAKKALE VEFA YÜRÜYÜŞÜNE DAVET

Çanakkale Kara Savaşları'nın anma törenleri kapsamında düzenlenen 57'nci Alay Çanakkale Vefa Yürüyüşü Antalya’da gerçekleşecek.

57. ALAY ÇANAKKALE VEFA YÜRÜYÜŞÜNE DAVET

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘Bir Ölüp Bin Diriliriz’ sloganıyla 81’il’de 25 Nisan’da Çanakkale şehitlerine 57'nci Alay Vefa Yürüyüşü düzenlenecek. Antalya’da Uncalı Hasan Kartal Camisi’nde kılınacak sabah namazı ile başlayacak program, Alay’ın son yemeği olan kırık buğday çorbası, ekmeği ikramı, Hasan Kartal Camii’nden Uncalı Şehitliğine anma yürüyüşü ile devam edecek. 57'nci Alay Çanakkale Vefa Yürüyüşünün bitimi ardından şehitlere okunacak Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle program sona erecek.

banner111
81 İLDE 57'NCİ ALAY VEFA YÜRÜYÜŞÜ

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, “Yüz binlerce vatan evladı bu vatanın bedelini ödemek üzere Çanakkale’ye çağrılmıştır. Çanakkale bu vatan uğruna canlarını hiçe sayarak savunmuş olan kahraman askerlerimizin, cihanı hayrete düşüren bir îman ve kahramanlık destanıdır” dedi. Ayrıca Hacıcaferoğlu, 81 ilde 25 Nisan’da tarihinde düzenlenecek olan 57'nci Alay Vefa Yürüyüşünde şehitleri anmak için vatandaşları davet etti.





Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 10:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83