'TAKSİLERDE YETKİLER BELEDİYEDE KALMALIYDI'

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Obabirlik Taksi Durağı şoförleri ile kahvaltıda bir araya gelerek, esnafın sorunlarını dinledi.

'TAKSİLERDE YETKİLER BELEDİYEDE KALMALIYDI'

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cuma günleri gerçekleştirdiği esnaf buluşmaları çerçevesinde Obabirlik Taksi Durağı şoförleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Yücel, taksi esnafının sorunlarını dinledi ve hizmetlerini anlattı. 

banner111

YÜCEL: “ESNAFLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, taksi şoförleriyle gerçekleştirdiği kahvaltıda, esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini anlattı. Başkan Yücel; “Alanya Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Taksi şoförü esnaflarımızın duraklarını modernize ederek hem şehrin görüntüsüne yenilik kattık, hem de esnafımızın rahat bir çalışma ortamına kavuşmasına yardımcı olduk. Alanya’da halkımıza hizmet veren bütün esnaflarımızın sorunlarında onların yanında olmaya ve problemlerini çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz.” dedi.


AKKAYA: “KEŞKE ÇOK DAHA ÖNCEDEN BAŞKANIMIZ YÜCEL OLSAYDI”

Obabirlik Taksi Durağı’nda gerçekleşen kahvaltıya katılan Alanya Şoförler, Nakliyeciler, Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Akkaya, Başkan Yücel’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Oda Başkanı Akkaya; “Ben 3 dönemdir Oda başkanıyım. Her zaman söylüyorum; keşke Alanya Belediye Başkanımız çok daha önceden Adem Murat Yücel olsaydı. Çünkü özellikle taksici esnafı olarak bir dediğimizi iki etmeyen bir Belediye Başkanımız var.” dedi.

6360 sayılı Büyükşehir Yasası’ndan sonra taksicilerle ilgili düzenlemelerin büyük bir bölümünün Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne geçtiğini belirten Akkaya sözlerini şöyle sürdürdü: “Mevcut yasadan dolayı belli sıkıntılar yaşıyoruz. Buna rağmen Alanya Belediyesi’ni ilgilendiren sorunlarımızda bir dediğimizi iki etmeyen, her zaman yanımızda olan ve esnafımızın her zaman sorununu çözen bir Belediye Başkanımız var.  Kendisine şükranlarımızı sunuyorum. İyi ki böyle bir Belediye Başkanımız var. Keşke yasal düzenlemede önceki gibi yetkiler Alanya Belediyesi’nde olsaydı şeker gibi bir Şoförler Odamız olacaktı. Ancak yasal yetkilerin büyük bir çoğunluğunun Büyükşehir’e geçmiş olması bu rahatlığı sağlamıyor.” dedi.

Obabirlik Durak Başkanı Şevket Oğuz ise kendilerine tahsis edilen yeni durak ve hizmetler için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür etti.




Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 12:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83