SEMERKAND KERMESİ BUGÜN BAŞLIYOR

Öğrencilere ve ihtiyaç sahiplerine yardım amacıyla Hacı Memişler Camii önünde bugün başlayacak olan hayır kermesi 1 Mayıs 2016 tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. Semerkand Vakfı Buhara Güneşi Derneği Başkanı Cafer Aydoğan, tüm Alanya halkını kermese davet etti.

SEMERKAND KERMESİ BUGÜN BAŞLIYOR

 Semerkand Vakfı Buhara Güneşi Derneği tarafından ihtiyaç sahipleri yararına düzenlenen kermes bugün başlıyor. Hacı Memişler Camii önündeki kermesin resmi açılışı ise 25 Nisan Pazartesi günü saat 12.30'da gerçekleşecek.



Açılışa Alanya Kaymakamı Dr. Hasan tanrıseven başta olmak üzere, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, sivil toplum örgütü başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaşın davet edildiğini belirten Semerkand Vakfı Buhara Güneşi Derneği Başkanı Cafer Aydoğan şunları söyledi; 

banner111
"Geliri öğrencilerimiz ve ihtiyaç sahiplerine verilecek olan Kermesimizde yok yok. Dualarla başlayacağımız kermesimize geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda Alanya halkımızın yoğun katılım göstermesini bekliyoruz. Kermesimizde evde yapılan çeşitli yiyecek ve tatlıların yanısıra, her türlü giyecek ve takı çeşitlerimizi bulabilirsiniz. Tüm Alanya halkımız davetlidir."



Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 11:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83