AİLELERİMİZİN DEĞERİNİ BİLELİM

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Aile Haftası” nedeniyle Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünce kurulan standı ve Kızılay Kan Merkezi kan alma çadırını ziyaret etti.

AİLELERİMİZİN DEĞERİNİ BİLELİM

 15 – 21 Mayıs “Aile Haftası” Alanya Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Alanya Müftülüğü tarafından hazırlanan program çerçevesinde Atatürk Anıtı önünde “Aile Haftası” için stant kuruldu. 

banner111
Alanya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Sosyal Hizmet Merkezi tarafından “Aile Haftası” nedeniyle kurulan standı ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven, stant hakkında bilgi aldı.

KAYMAKAM TANRISEVEN "TOPLUMU OLUŞTURAN EN TEMEL VE EN ÖNEMLİ YAPI TAŞI AİLEDİR"

Standı ziyaret eden vatandaşlar ile yakından ilgilen Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, şunları ifade etti; "Aile haftası nedeniyle böyle bir etkinliği düzenleyen Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ailenin evlilik bağıyla kurulup gelişen bir toplumun sosyal ve ekonomik durumunu yansıtan, örf ve adetlerin gelecek nesillere taşınmasını sağlayan, toplumu oluşturan en temel ve en önemli yapı taşıdır. Ailelerimizin değerini bilelim."

"STANDIN KURULMASINDA ÖNCÜLÜK EDEN KAYMAKAMIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Standı ziyaret eden Salih Karadede adlı vatandaş Kaymakam Tanrıseven'e böyle bir etkinliğe öncülük ettiğinden dolayı teşekkür ederek, "Aile olmak kolay değil. Aile olmak fedakarlık ister. Benim bir engelli oğlum var. Devletimizin de yardımları ile ona her konuda yardımcı oluyorum. Bu standın kurulmasında emeği geçen Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven'e teşekkür ediyorum" dedi.

TANRISEVEN KAN ALMA ÇADIRINDAKİ VATANDAŞLAR İLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Aile Haftası” nedeniyle Atatürk Anıtı önünde kurulan standı, ziyaretinin ardından Kızılay Kan Merkezine ait kan alma çadırını ziyaret etti.

Çadırda görevli doktor, hemşire ve görevlilerden bilgi alan Kaymakam Tanrıseven, kan vermek için çadırda bekleyen vatandaşlarla sohbet etti.

Kaymakam Tanrıseven'in ziyaretinden dolayı şaşırdıklarını ve ziyaretinden dolayı memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, "Kaymakam Beyin duyarlılığına hayran kaldık. Kaymakam Beyi kan verirken bir çok kez gördük. Bizlere de vesile oldu" dediler.

TANRISEVEN "VERMİŞ OLDUĞUNUZ KAN BELKİ BİR HAYAT KURTARACAK"

Vatandaşla iç içe olmayı tercih ettiğini söyleyen Kaymakam Tanrıseven, "Kan verirken sizleri ziyaret etmek istedik. Vermiş olduğunuz kan belki bir hayat kurtaracak. Duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.



Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2016, 14:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83