ALANYA BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMINA HAZIR

Alanya Belediyesi Haftalık Olağan Encümen Toplantısı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yücel, Kurban Bayramı ile ilgili tüm tedbirlerin alındığını belirterek, “Bayram süresince 700 personelimiz görev yapacak. Personel yetmediği yerde takviye edilecek.”dedi.

ALANYA BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMINA HAZIR

 BAYRAM SÜRESİNCE 700 PERSONEL GÖREV YAPACAK

banner111
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, haftalık encümen toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Kurban Bayramı ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını belirten Başkan Yücel; “Kurban Bayramı süresince vatandaşlarımızın bayramlarını en iyi ve sorunsuz bir şekilde geçirmeleri için Alanya Belediyesi olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bayramda 700 personelimiz görev yapacak. Gerektiği takdirde bu sayıyı artırabiliriz.” dedi

“4 NOKTADA ÜCRETSİZ KESİM HİZMETİ VERİLECEK”

Başkan Yücel, “Vatandaşların sağlıklı bir ortamda kurbanlarını kesmelerini sağlamak için her yıl olduğu gibi bu yılda 4 ayrı noktada ücretsiz kesim hizmeti vereceğiz. Payallar Hizmet Binası, Eşgilik Düğün Salonu, Gazipaşa Dolmuş Durağı ve Mahmutlar Fen İşleri Şantiyemizde vatandaşlarımız kurbanlıklarını ücretsiz olarak kestirebilecektir. Bu vesile ile tüm İslam Aleminin ve Alanya halkının mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum.’’ dedi.

 “DENZİOLGUN’UN VEFAT HABERİNİ ÜZÜNTÜYLE ALDIK”

20. Dönem Antalya Milletvekili ve eski Ulaştırma Bakanı Arif Ahmet Denizolgun'un Alanya’ya çok önemli hizmetleri olduğunu kaydeden Başkan Yücel, “Alanya’ya başta Çevre Yolu ve Gazipaşa Havaalanı olmak üzere pek çok yatırımların kazandırılmasında öncülük etmiş değerli bir insandı. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin.” dedi.

 

 “HUKUK VE YARGIYA İNANCIMIZ TAM”

Alanya Belediyesi’nde bazı personelin ifadesine başvurulması dolayısıyla ilgili bir soruya cevap veren Başkan Yücel, “Devletin üniter yapısına sahip çıkan bir demokrasi inancımız var. Yargıya saygımız var. Biziler devletin bölünmez bütünlüğü için çalışan milliyetçileriz. Personellerimizden bazıları mahkemeye çıkmadan serbest bırakıldılar. Birkaç personelimiz de süre yetmediği için bekliyor. Diğer arkadaşlarımızın da kısa sürede aramızda olacağına inanıyorum. Temennimiz onların da bayramı aileleri ve çocukları ile geçirmeleri. Yargıya inancım tam.  Hukuk devletiyle kim uğraşıyorsa bunun bedelini mutlaka ödeyecektir. At izi it izine karışmadan sonuca ulaşması benim en büyük temennim. Ama suçu olan ise; adalet önünde mutlaka hesap vermeli." diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 14:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83