ALANYA'DA KALDIRIM ÇALIŞMASI

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Güllerpınarı ve Saray Mahallesi’nde başlattığı kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

ALANYA'DA KALDIRIM ÇALIŞMASI
Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Güllerpınarı Mahallesi Jandarma Sokak ve Saray Mahallesi’nde Güzeloğlu Sokakta başlattığı kaldırım çalışmalarına devam ediyor.“2015’DE 18.120 M2 KALDIRIM ÇALIŞMASI YAPILDI”
Kent merkezinin çeşitli bölgelerinde kaldırım ve yol çalışması yapıldığını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2015 yılı içerisinde toplam 18.120 m2 kaldırım,53.136 m2 parke yapıldığını aktardı. Başkan Yücel, ”Mahallelerde yapılan çalışmaların yanında; merkez ve merkez mahallelerde gerek kendi tespitlerimiz gerekse vatandaşların talepleri doğrultusunda çeşitli bölgelerde kaldırım ve yol düzenlemeleri sürdürülüyor. Şu anda GüllerpınarıMahallesi’nde ciddi bir kaldırım ve yol düzenleme çalışmamızvar. Bunun yanında önceden yapılan kaldırımlar ve yaya geçitlerini deilçe genelinde gözden geçirerek, özellikle engelli vatandaşlarımızın kullanıma uygun hale getiriyoruz ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2015, 15:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83