ALESO'DAN ÜYELERİNE DİL KURSU

Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir üyelerin yabancı dil öğrenmeleri için ücretsiz ingilizce ve rusça kursları düzenlediklerini söyledi.

ALESO'DAN ÜYELERİNE DİL KURSU

Demir ''Ticarette sınırların kalktığı çağımız dünyasında, yabancı dil bilmek uluslararası platformlarda çalışmalara daha etkin olanaklar sağlamaktadır.'' Alanya’nın her geçen gün artan turizm potansiyeline ve esnaflarımıza katkıda bulunmak amacıyla ücretsiz İngilizce ve Rusça kurslar düzenledik.

banner111

Yabancı dil bilmenin önemine değinen Demir, bizde aleso olarak sorumlu sivil toplum teşkilatının gerektirdiği hak arama faaliyetlerinin yanı sıra üyelerimizin, daha kaliteli ve ücretsiz yabanı dil öğrenmelerini sağlıyoruz. Bu kurslar sayesinde esnaf yabancı turistlerle daha iyi diyalog kuracaktır. ilçemizi daha iyi tanıtacak ve daha iyi ticaret yapacaktır. Kurslarımıza ilgi gösteren üyelerimize ve eğitim veren hocalarımıza teşekkür ederim. inşallah sezona kadar Ruslarla olan kriz sona erer 2016 turizm sezonun iyi geçmesini temenni eder tüm esnaflarıma bol kazançlı günler dilerim dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2015, 11:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83