ALTSO'DAN YENİ EMLAKÇILARA SERTİFİKA

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezi iş birliğinde düzenlenen Emlak Danışmanlığı kursunu bitiren 58 kursiyere sertifikaları 17 Aralık 2015 Perşembe günü düzenlenen törenle verildi

ALTSO'DAN YENİ EMLAKÇILARA SERTİFİKA
ALTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen sertifika törenine ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Akbaş, Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Levent Aysal ve kursiyerler katıldı.

ŞAHİN: “MESLEKİ EĞİTİMLERE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTSO olarak kişisel gelişim seminerlerinin yanında mesleki eğitimlere de önem verdiklerini belirterek, göreve başladıkları 2013 yılının Haziran ayından bugüne toplamda 15 bin 630 kişiye eğitim verdiklerini söyledi. Eğitimi, üyelere bir hizmet olarak gördüklerini söyleyen Başkan Şahin, bu manada eğitim ücretini 400 TL’den 250 TL’ye düşürdüklerini vurguladı. Görev süreleri boyunca toplamda 50 bin kişiye eğitim vermek istediklerini ifade eden Başkan Şahin, ALTSO Akademi’nin 2015 Yılı 2. Dönem Kişisel Gelişim Seminerlerinin de devam ettiğini dile getirdi.



ŞAHİN: “GENÇLERE MESLEK YOLU HAZIRLAMAK İSTİYORUZ”

ALTSO olarak, eğitimin insanlar üzerindeki etkisinin bilincinde olduklarını belirten Bşkan Şahin, “Genç insanlara başarılı bir meslek yolu hazırlamak, sektörlere vasıflı eleman yetiştirmek, sosyolojik ve ekonomik anlamda bir katma değer kazandırmak için mesleki eğitim, kişisel gelişim gibi mevzuatın bizlere müsade ettiği her konuda eğitim faaliyetlerine devam edeceğiz” dedi.
Şahin, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Buradan bizlere Emlak Danışmanlığı kursuyla ilgili desteklerini esirgemeyen başta Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Levent Aysal olmak üzere tüm eğitmenlerimize teşekkür ederim” dedi.



ER: “HER BRANŞTA KURS AÇARIZ”

Şahin’den sonra söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, ALTSO’yla beraber uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, “ALTSO Başkanımız Mehmet Şahin ve ALTSO yönetimiyle uyum içerisinde, işbirliğinde eğitimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Başkanımızın eğitim aşkı bizi tetikliyor” dedi. Er, ayrıca Halk Eğitim Merkezi ve Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezi müdürlüklerinde 10-12 kişilik kursiyer sayısına ulaşıldığı takdirde her branşta kurs açtıklarını dile getirdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Er’den sonra söz alan Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Akbaş ise, eğitimin önemine vurgu yaparak, Emlak Danışmanlığı kursunu bitirip, sertifika almaya hak kazanan kursiyerleri kutladı. 
Yapılan konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verilirken, kursiyerler daha sonra ALTSO önüne inerek keplerini havaya attılar.



Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2015, 15:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83