ATATÜRK'E ÇELENK SUNDULAR

30 Ağustos münasebetiyle sabah 09:30’da Atatürk Anıtı’nda toplanan partililer rsmi törenin ardından çelenk sunumunu gerçekleştirdiler.

ATATÜRK'E ÇELENK SUNDULAR
Çelenk sunumunun ardından açıklamalarda bulunan Vatan Partisi Başkan Yardımcısı Mehmet Demiryürek şunları söyledi.


Bu gün 30 Ağustos Zafer Bayramının 93. Yıldönümü.  Başta kahraman ordumuz olmak üzere Türk Milletine kutlu olsun.  93 yıl önce bu gün Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk Silahlı Kuvvetleri, emperyalistleri ve işbirlikçilerini bozguna uğratmış ve sonunda denize dökmüştü. Vatanımız yine emperyalist bir saldırı ile karşı karşıyadır. ABD’ nin güdümünde hareket eden PKK terör örgütü, kahraman askerimiz ve polisimizi kahpece vurmaktadır. PKK, ABD’ nin ülkemizdeki kara gücüdür. Bunu Amerikalı yetkililer de açıkça ifade etmektedirler. PKK’ nın yanı sıra terör örgütünün siyasi kanadı olan HDP ve bunlara baraj atlatan tatlı su solcularının ellerinde de şehitlerimizin kanları vardır bunu unutmasınlar. Seçimlerden sonra oluşan şu manzaraya bakar mısınız? Türkiye’nin sözde demokratları ve hormonlu solcuları kurtuluşu HDP isimli gerici bir partide bulduklarını sanıp seviniyorlar. HDP kim? Amerikan emperyalizminin Ortadoğu’da tetikçi olarak kullandığı PKK’nın siyasetteki eli. Bu elde 50 bine yakın insanın kanı vardır. Şimdi birileri demokratlık adına, barış adına, açılım adına bu kirli eli öpüyor. HDP barajı aştı diye bayram yapanlar, o partinin kanlı elini tutmakla kalmıyor aynı zamanda Sevr’i hayata geçirmek için silahlanıp dağa çıkan bölücülere kan nakli de yapmış oluyorlar.


“Türkiye’yi ve bölge ülkelerini bölüp parçalama projesi olan Amerika’nın BOP projesinin eş başkanları son13 yıldır iktidar ve muhalefeti paylaşmışlardır. Türk Milleti yolsuzluklardan ve ihanetlerden dolayı muhalefetin iktidardan hesap sormasını boşu boşuna beklemektedir. Ne zaman hesap sordular da şimdi soracaklar? Eş başkanlar kendi kendilerinden hesap sormazlar, ancak zor durumlarında birbirlerine destek olurlar stepne olurlar. Son 13 yılda bunları yaşamadık mı? Şehitlerimizin arkasından timsah gözyaşları dökenler sözde  “Ergenekon Terör Örgütü”  adı altında komutanlarımızı,  aydınlarımızı Silivri zindanlarına tıkmadı mı? Bu mahkemeler PKK teröristlerinin gizli şahitlikleri altında yapılmadı mı?  Birileri, bu sözde mahkemelerin savcısıyım demedi mi?  Muhalefet, darbeciler yargılansın diyerek bu sürece destek vermedi mi? Değerli arkadaşlar, bir çok askerimiz ve aydınımız zindanlarda hayatını kaybetti. Ordumuz dağılma noktasına getirildi. Öyle ki kumpasın en çok uygulandığı Deniz Kuvvetlerimize komutan bulamadıkları için mevcut komutanımızın görev süresini uzatmak zorunda kaldılar. Şimdi çıkmışlar analar ağlamasın demekteler. Onlar için bu söz terör ile savaşılmasın ve her türlü taviz verilsin demektir.  Arkadaşlar PKK terör örgütü, 1984 yılından günümüze yaklaşık 50 bin insanımızı katletti, binlerce asker ve polisimiz şehit oldu. Şimdi analar ağlamasın diyenlere soralım, PKK bu katliamları yaparken neden ortalık yerlerde yoktunuz. Neden analar ağlamasın diye feryat etmediniz. Evet analar tabi ki ağlamasın ancak anaların ağlamaması için kahraman silahlı güçlerimize ve milletimize silah çeken terör örgütünün, bunların siyasi kanadının ve tüm işbirlikçilerinin anasını ağlatacağız bu böyle biline.” dedi.


Basın açıklamasının ardından Alanya Kaymakamlığı’na geçen Vatan Partililer Alanya Kaymakamı, İlçe Garnizon Komutanı ve İlçe Emniyet Müdürüyle bayramlaştı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2015, 11:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83