"AYTEMİZ ALANYASPOR'U YALNIZ BIRAKMAYALIM"

6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun gereğince oluşturulan İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı. Kaymakam Tanrıseven, "Trabzon maçına kadar eksikleri tamamlayalım. Aytemiz Alanyaspor'u yalnız bırakmayalım" dedi.

"AYTEMİZ ALANYASPOR'U YALNIZ BIRAKMAYALIM"

 Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda toplanan kurul üyeleri, Alanya genelinde spor müsabakalarında alınacak önlemleri, tedbirleri ve Alanya'da yapılacak olan müsabakalar öncesinde yapılan hazırlıkları konuştular.

banner111
KAYMAKAM TANRISEVEN "TRABZONSPOR MAÇINA KADAR BÜTÜN EKSİKLER TAMAMLANSIN"

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven toplantıda yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Aytemiz Alanyaspor son maçta Antalyaspor'u yenerek Süper Lig'de bizde varız dedi. Alanya'da oynanacak olan ilk maçımız Trabzonspor maçı bizim için büyük önem arz ediyor. Evimizde oynayacağımız Trabzonspor maçına kadar bütün eksiklikler tamamlanmalı.  Alanya'da yapılan canlı yayın ile Alanya'nın tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır."

KAYMAKAM TANRISEVEN "ALANYASPOR'A HERKES DESTEK VERMELİ"

Aytemiz Alanyaspor'un sahasında konuk edeceği Trabzon maçı ile Süper Lig sezonu açacaklarını ifade eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Geçen sene yapılan hata yüzünden sahamızı kapatmak zorunda kaldık. Hatalar yapılmamalıdır. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Gençlerbirliği maçının ardından evimizde Trabzonspor maçı var. Şehrin marka değeri olan Aytemiz Alanyaspor'a herkes destek vermeli. Trabzonspor maçında Alanya halkı stadyumda yerine alarak takıma tam destek vermelidir" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak Aytemiz Alanyaspor'un maçlarını oynayacağı Oba Stadyumunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Müdür Tamrak, "İlgili Kamu Kurum ve Kuruluşlar ile oldukça sıkı çalışıyoruz. Stadyumda eksiklikler kalmadı diyebiliriz. Oba Stadyumunu Trabzonspor maçına yetiştireceğiz" dedi.

BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU "STADYUMDA ÇOK CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPILDI"

ÇAVUŞOĞLU "ALANYA HALKI TAKIMINA SAHİP ÇIKMALI"

Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Yapılan son toplantıdan bu zamana kadar olan zaman diliminde stadyum ve çevresinde çok ciddi çalışmalar yapıldı. Takımımız Süper Lig'de olduğu için Stadyumumuz da Süper Lig'e çıktı. Aytemiz Alanyaspor, şehrimize çok büyük katkılar sunuyor. Alanya halkının takımımıza sahip çıkmasını istiyoruz" dedi. 

Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdür Vekili Sibel Uygan, Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu  ile birlikte diğer ilgililer katıldı.



Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 14:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83