BAHÇEŞEHİR KOLEJİ SÜLEYMAN BELEDİOĞLU'NU AĞIRLADI

Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği Merkezi Ortak Sınav öncesinde 8.sınıf velilerini ve 7-8.sınıf öğrencilerini Doğu Akdeniz Üniversitesi Türkiye Eğitim Danışmanı Sayın Süleyman Beledioğlu ile buluşturdu.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ SÜLEYMAN BELEDİOĞLU'NU AĞIRLADI
Sadece Bahçeşehir Koleji Alanya 7,8 öğrencilerine ve 8.sınıf velilerine yönelik düzenlene eğitim semineri ,14 Kasım Cumartesi Bahçeşehir Koleji Alanya konferans salonunda Sayın Süleyman Beledioğlu’nun sunumu ile gerçekleşti. 
Sayın Süleyman Beledioğlu  Bahçeşehir Koleji Alanya kurucuları Sayın Burcu Baba ve Sayın Cihan Baba ile bir araya gelerek Alanya’da eğitim konusu üzerine sohbet ettiler. Gerçekleşen sunumda  verimli ders çalışma teknikleri, sınav kaygısı yönetimi, sınava hazırlık süreci, stres yönetimi,TEOG başarını arttırma yöntemleri gibi konulara da değinildi. 
Sayın Süleyman Beledioğlu gerçekleştirdiği sunumda bir bütün olan Bahçeşehir Koleji Alanya’dan çok etkilendiğini belirtti. Öğrencileri ve velilere sınav sürecinde yapmaları gerekenleri ve yapmamaları gerekenleri anlattı. 
Bahçeşehir Koleji Alanya konferans salonunda gerçekleşen sunum sonunda Sayın Süleyman Beledioğlu değerli paylaşımlarının anısına teşekkür belgelerini Bahçeşehir Koleji Alanya Kurucusu Sayın Burcu Baba teslim etti. 

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2015, 12:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83