“BARIŞ VE HUZUR” TEMALI GÜRCİSTAN STANDINA TEŞEKKÜR

16. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nde “Terör İstemiyoruz, Barış İstiyoruz” konulu çalışmaları ile stantlarda yer alan Gürcistan ekibi keçeden resim çalışmaları ile büyük ilgi topladı. Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Gürcistan ekibine teşekkür etti.

“BARIŞ VE HUZUR” TEMALI GÜRCİSTAN STANDINA TEŞEKKÜR

 16. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’ne katılan Gürcistan ekibi Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur’u ziyaret etti. Gürcistan ekibine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel adına katılım belgesi verildi. Gürcistan’ın 5 şehrinden toplanarak gelen 22 çocuk ve 10 öğretmenle birlikte festivalde yer alan ekip festival sonrası Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur’u ziyaret etti. Öğrenciler keçeden yaptıkları resimleri Uğur’a hediye ettiler.

banner111
TERÖR İSTEMİYORUZ, BARIŞ İSTİYORUZ

Natali Aslanbey ve Levent Aslanbey organizatörlüğünde Alanya’ ya gelen öğretmenler Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ettiler. Öğretmenler, “Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in sanata verdiği önem ve düzenlemiş olduğu etkinlikler için çok teşekkür ederiz. Terör istemiyoruz, barış istiyoruz. Birlik, beraberlik, sanat, kültür ile dostça yaşamak istiyoruz.” dedi.

Levent Uğur, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel adına katılımcılara Alanya Kızılkule Maketi, çeşitli hediyeler ve katılım belgesi verdi. Uğur; “Türkiye’yi, Alanya’mızı tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Gerek öğrencilerimizi gerekse öğretmenlerimizi aramızda görmekten mutluluk duyduk. Festivalimize her yıl bekliyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 14:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83