BAŞKAN YÜCEL'DEN YAŞLILARA JEST

Alanya Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün düzenlediği gezi programında yaşlılar, Aromatik Cennet Vadisi’ni gezip ve gönüllerince eğlenip, güzel bir gün geçirdi.

BAŞKAN YÜCEL'DEN YAŞLILARA JEST
Türkler Mahallesi’nde bulunan Aromatik Cennet Vadisi’ne düzenlenen günü birlik gezide yaşlılara Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel eşlik etti.

YÜRÜYÜŞ YAPIP, ATA BİNDİLER

Alanya Belediyesi sosyal aktivitelere yönelik hizmetlerine devam ediyor. Belediye Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Tevfik Hoca Evi tarafından yaşlılara özel bir gezi düzenlendi.  Aromatik Cennet Vadisi’ne düzenlenen gezide yaşlılar, bir gün boyunca gönüllerince eğlendiler. İçinde doğal bitkiler ve hayvanat bahçesi bulunan Cennet Vadisi’nde yürüyüş yapan yaşlılar ata binerek farklı bir gün yaşadılar.

‘AMACIMIZ YAŞLILARIMIZIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK’

Yaşlıların bu mutlu gününe ortak olan ve onlarla yakından ilgilenen Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, “Her insan için değişik anlamı ve önemi olan yaşlılık, aslında hayatın çok güzel ve özel bir dönemidir. Alanya Belediyesi olarak  bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmak, daha rahat bir yaşam sürmelerini sağlamak önceliklerimiz arasındadır. Yaşlılara yönelik gerçekleştirilen kültürel aktiviteler ve gezi programları yaptığımız etkinliklerden bazılarıdır. Bugün yaşlılarımız ile mutlu ve huzurlu bir gün geçirdik. Onların mutluluğu hepimizin mutluluğu" dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 11:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83