'YENİ SEZONUN YOL HARİTASINI ÇİZELİM'

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Turizm İşletmeciler Derneği’nin (ALTİD) Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

'YENİ SEZONUN YOL HARİTASINI ÇİZELİM'
TANRISEVEN “YENİ SEZONUN YOL HARİTASINI ÇİZMELİYİZ”

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya esnafını ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Bu çerçevede Kaymakam Tanrıseven ALDİD Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Kaymakam Tanrıseven, 2015 yılı turizm sezonunun genel bir değerlendirmesini yaparak ALTİD Başkanı Burhan Sili’den 2015 yılı turizm sezonunun olumlu ve olumsuz tarafları hakkında bilgi aldı. Kaymakam Tanrıseven, Alanya’nın önde gelen Sivil toplum Kuruluşları ve turizmcileri ile genel bir durum değerlendirmesinin ardından yapılacak toplantı ile sorunların masaya yatırılarak 2016 turizm sezonunu yol haritasının çizileceğini belirtti. Kaymakam Tanrıseven, yurt dışında ve yurt içinde elbirliği ile tanıtımlara ağırlık verilmesi gerektiğini söyledi. Sorunsuz bir 2016 yılı turizm sezonu karşılamak için gereken çalışmaların yapılacağını belirten Kaymakam Tanrıseven, Kaymakamlık olarak turizmciye gereken desteği vereceklerini belirtti. Tanrıseven, “Turisti hoşgörü içinde memnun ederek göndermeliyiz. Güveni yeniden tesis ederek tanıtımlara önem vermeliyiz. Yurt dışındaki fuarlarda el birliği ile büyük stantlar açmalıyız. Birlik beraberlik içerisinde tanıtımlara önem vermeli ve yeni pazarlar aramalıyız. 2016 turizm sezonuna şimdiden hazırlanmalıyız. Kaymakamlık, Belediye, Turizmciler ve Sivil Toplum Kuruluşları hep birilikte sorunlara çözüm aramalıyız. Yurtdışındaki fuar ve tanıtımlara bizzat katılarak Kaymakamlık olarak üzeremizi düşeni yapacağız” dedi.

BAŞKAN SİLİ’DEN KAYMAKAM TANRISEVEN’E TEŞEKKÜR

Alanya Turizm İşletmeciler Derneği (ALTİD) Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Sili ise Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e yaptıkları çalışmalar, turizmde karşılaştıkları sorunlar ve yurt dışındaki tanıtım fuarları ile açılacak olan stantları hakkında bilgi verdi. Başkan Sili, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i turizm ile ilgili karşılaştıkları her türlü sorunda yanlarında gördüklerini belirterek “Sivil Toplum Örgütleri ve turizmciler olarak sizinle çalışmaktan memnunuz” dedi. Başkan Sili, turizm sorunlarının çözümünde verdiği destek ve katkılardan dolayı Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 11:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83