Başkan Yücel'e hizmet teşekkürü

Hacımehmetli Mahalle Muhtarı Duran Akışoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Yücel'e hizmet teşekkürü

 Muhtarların ve vatandaşların talepleri doğrultusunda hizmetlerini yürüten Alanya Belediyesi, program dâhilinde hizmet odaklı çalışmalarına devam ediyor. 

banner111
Hacımehmetli Mahalle Muhtarı Duran Akışoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Hacımehmetli Mahallesi’ne bağlı Köprübaşı Yaylası ve merkeze yapılan hizmetler için Başkan Yücel’e teşekkür eden Muhtar Duran Akışoğlu, “Yaylamıza bugüne kadar ilk kez Alanya Belediyesi’nin iş makinaları girdi. Alt yapı dahil yayla yollarımıza ilk kez asfalt yapıldı. Yine aynı şekilde merkeze de 4 km sıcak asfalt yapıldı. Bununla birlikte mahallemde eski yollar genişletilerek dere yataklarına büz döşendi. Mahallem adına Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim.’’ dedi. 
 
 HACIMEHMETLİ MAHALLESİ’NE YENİ PARK

Mahalle halkının huzuru ve refahı için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Her mahalleye eşit şekilde hizmetlerimiz ve yatırımlarımız program dahilinde yapılıyor. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile zaman zaman bir araya gelerek sorunları ve yapılacak olan hizmetleri konuşuyoruz. Merkeze yakın olan Hacımehmetli Mahallemizin eksiği olan parkı da inşallah önümüzdeki günlerde çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın hizmetine kazandıracağız.’’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2016, 15:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83