BU KEZ CEZA DEĞİL ÇİÇEK DAĞITIYORLAR

Alanya Belediye Başkan Yardımcısı, Birim Amirleri ve zabıta ekipleri Zabıta Haftası nedeniyle Konaklı Pazarı ve Avsallar Çarşısı’nda halka ve esnaflara çiçek dağıttı.

BU KEZ CEZA DEĞİL ÇİÇEK DAĞITIYORLAR
Zabıtadan sorumlu Başkan Yardımcı Mehmet Kula, Zabıta Müdürü Hasan Akın ve zabıta ekipleri, Zabıta Haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyaretlere bugünde devam etti. Etkinlik kapsamında zabıtadan sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ve ekibi ilk önce İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba’yı ziyaret etti. Jandarma ve polis ile uyum içinde çalıştıklarını belirten Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Alanya’nın huzuru için kolluk kuvvetleri ile diyaloglarının devam edeceğini belirtti.

PAZAR ESNAFINA VE HALKA ÇİÇEK

Zabıta Haftası kapsamındaki bir diğer etkinlik de Konaklı Pazar ve Avsallar Çarşıda gerçekleştirildi. Pazarcı esnafına ve halka çiçek dağıtan Başkan Yardımcısı Kula ve ekibi, halktan gelen tebrikleri kabul ederek, esnaf ve pazarcının dilek ve önerilerini bonus veren siteler dinledi. Zabıta ekipleri etkinlik kapsamında Cuma Pazarı ve Tosmur Pazarındaki halkı da ziyaret edecek. Pazar günü saat 19.30’da Öğretmen Evi’nde gerçekleştirilecek olan yemek ile de Zabıta Haftası kutlamaları sona erecek.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2015, 09:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83