ENGELLİLERİN MUTLU GÜNÜ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli birey ve ailelerine özel yemek programı düzenledi.

ENGELLİLERİN MUTLU GÜNÜ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli birey ve ailelerine özel yemek programı düzenledi. Doğanay Otel’de 600 kişinin katıldığı akşam yemeğinde Başkan Yücel, engelli birey ve aileleri ile yakından ilgilendi.

Doğanay otelde verilen akşam yemeğine AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kamu kurum müdürleri, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, engelliler ve aileleri katıldı.

BAŞKAN YÜCEL’DEN ENGELLİLERE ÖZEL İLGİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilk olarak engelli birey ve ailelerinin oturduğu masaları tek tek ziyaret ederek, onlarla sohbet etti. Özellikle engelli çocukların yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Yücel ailelere ; “Her zaman sizlerin yanınızdayız. Sizlerin ağır yükünüzü hafifletmek için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

ENGELLİLERE ÜLKE STANDARTLARININ ÜZERİNDE HİZMET VERİYORUZ

Programın açılış konuşmasını yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Engelli kardeşlerimize yönelik ülke standartlarının çok üstünde elle tutulur, gözle görülür hizmetler veriyoruz. Bunların artarak, devam edeceğini bilmenizi isterim. Sizler bizim her zaman önceliğimiz oldunuz. Ekip arkadaşlarımızla eksik olan yönleri tamamlamaya gayret ediyoruz. “ dedi.

BAŞKAN YÜCEL’DEN KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR

2. Engelli Merkezini açmak için proje hazırladıklarını belirten Başkan Yücel, “İnşallah 2016 yılında Oba Mahallesi’nde temelini atacağımız 2.Engelsiz Yaşam Merkezini 2 yıl içinde hizmete açacağız ve Avrupa ülkelerinde bile olmayan yaşam standardını sizlere sunacağız. Geleneksel hale getirdiğimiz bu güzel yemek organizasyonunda sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Yine bizlere ev sahipliğinde tereddüt etmeden kapılarını açan Doğanay Otel sahibi Selçuk Doğan’a ve orkestrasıyla her daim hazır olan Mehmet Kılıncay’a teşekkür ediyorum.” dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN “ALANYA’NIN ENGELLERİ KALDIRAN BİR YAPISI VAR” 

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven de, “Gerçekten Alanya’mızın engelleri kaldıran bir yapısı var. Bu konuda Belediyemizin ve kamu kurumlarının örnek çalışmaları var. İnşallah sizlerden aldığımız güçle bu çalışmaları daha da ileriye taşıyacağız.” dedi.

KATKI SAĞLAYANLARA PLAKET

Konuşmaların ardından Kaymakam Tanrıseven ve Başkan Yücel, engelli bireylerin yapmış olduğu yağlı boya tablolarını geceye katkı sağlayanlara taktim ettiler. 

ENGELLİLER GECE BOYUNCA EĞLENDİ

Plaket töreninin ardından engelli vatandaşlar ve aileler Mehmet Kılınçay’ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla doyasıya eğlendiler.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2015, 13:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83