ÖZYİĞİT’TEN KAYMAKAM TANRISEVEN’E ZİYARET

Alanya Enduro Motokros Kulübü Başkanı Ahmet Özyiğit, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i Makamında ziyaret etti.

ÖZYİĞİT’TEN KAYMAKAM TANRISEVEN’E ZİYARET
Ziyarette Alanya Enduro Motokros Kulübü Başkanı Ahmet Özyiğit, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e Kulübün Alanya’da yaptığı sportif faaliyetlere verdiği desteklerden dolayı bir teşekkür plaketi verdi. Başkan Özyiğit, Enduro Motokros Kulübü hakkında ve 20-22 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleşen Red Arena Motosiklet Festivali ve Enduro Etkinlikleri hakkında bilgi verdi.
Başkan Ahmet Özyiğit “Sayın Kaymakamımız, Alanya Enduro Motokros Kullübü'ne ve Alanya’da yapılan her türlü faydalı sportif faaliyetlere her zaman destek verdiğini gördük. Geçen haftalarda Alanya'da gerçekleşen yarışlara 60'dan fazla sporcu katıldı. Türkiye'den önde gelen ilk 20 sporcu Alanya'da yarıştı. İran, Almanya, Bulgaristan'dan yarışmacılar geldi. ''Herşey Alanya İçin'' sloganı ile çıktığımız bu yolda, İlçemizin tanıtımına, kış turizmin gelişmesi yönündeki çalışmalarımıza ve ilçemizde spor faaliyetlerine gösterdiği ilgi, alaka ve desteklerden dolayı Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven'e teşekkür ediyorum'' dedi.  

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven de Alanya Enduro Motokros Kulübü Başkanı Ahmet Özyiğit’e ziyaretinde dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Kaymakam Tanrıseven,''Yasal çerçeveler doğrultusunda sportif faaliyetleri destekliyoruz. Alanya bir marka şehir, Alanya'nın tanıtımı için sportif faaliyetler önemli. Alanya'yı spor merkezi haline getirelim'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2015, 15:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83