Esnaftan seçim öncesi adaylara çağrı

Alanya'da faaliyet gösteren esnaf odalarının seçimlerine kısa bir süre kala esnaflar, adaylardan SGK ve Vergi Dairesi'ne olan borçlarını açıklamalarını istediler.

Esnaftan seçim öncesi adaylara çağrı
Alanya'daki bir çok oda seçimleri Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Onlarca oda başkanı adayının seçim çalışmlarını son hızla sürdürdüğü şu günlerde esnafların adaylardan bir isteği var. 

Alanya'daki iddialara göre bazı oda başkanlarının SGK ve Vergi Dairesi'ne yüklü miktarda borçları var. Bu borçlarını ödemeyen başkan adaylarının kurumlardaki yetkili kişilere 'seçimden sonra görüşelim' dedikleri iddia edildi. 

Yine iddialara göre başkan adaylarının seçimi kazanması durumunda bu kurumlara odanın hazır parasından borcu ödeyeceği daha sonra ise bir şekilde parayı tekrar odaya iade edeceği belirtildi. 

Bu söylentilerin ardından esnaflar adaylara çağrı yaptılar. "Oda başkanlığını kendileri için son şans olarak görüyorlar" diyen esnaflar, "Başkanlar ve başkan adaylarının tamamı güncel borçlarını çıkıp açıklasınlar. Kurumlarda başkan adaylarının borçlarını açıklasınlar. Hiç kimse odaların parasını kendi kurtuluş yöntemi olarak kullanmamalı." dediler. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2018, 17:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83