'Güçlü Türkiye için iyi eğitim şart'

Öğrenci, öğretmen, yönetici, veli ve eğitim personelinin yüz yüze bir arada olacağı ve fedakârlıklarıyla donatacakları yeni eğitim-öğretim yılını daha karşılamanın sevincini hep birlikte gönülden yaşıyoruz diyen MÜSİAD Alanya Şubesi Eğitim Komitesi Başkanı Hasan Ahlatçı “Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir. Onları eleştirel ve yaratıcı düşünen, iletişim becerileri gelişmiş ve bilgi teknolojilerini kullanabilen bireyler olmasını çok önemli”.

'Güçlü Türkiye için iyi eğitim şart'

Sevgili Öğrenciler, bu eğitim-öğretim yılında da yeteneklerinize ve isteklerinize göre yeni yeni başarılar tatmanızı arzulayıp derslerinizde, sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerinizde sorumluluk sahibi olarak özenli ve sistemli çalışmayı kendinize ilke edininiz tavsiyesinde bulunan MÜSİAD Alanya Şubesi Eğitim Komitesi Başkanı Hasan Ahlatçı “Değerli Veliler, çocuklarımızın yetişmesinde sizlerin katkısı çok büyüktür. Olumlu ve yönlendirici desteğiniz ile çocuklarınıza yapacağınız rehberlik ve göstereceğiniz alaka onların özgüvenlerinin artmasına katkı sağlayacağı şüphesizdir” dedi. 

banner111


ççocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir. Onları eleştirel ve yaratıcı düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen, girişimci bireyler olarak yetiştirmek sizlerden en büyük beklentimiz ve arzumuz diyerek öğretmenlere seslenen Ahlatçı, “Kendi canımızdan çok daha kıymetli çocuklarımızı okullarımızda ve sınıflarımızda sizlere emanet etmekten gurur duyuyor, bu eğitim-öğretim yılının hep birlikte yeni mutluluk ve başarılara tanıklık edecek güzel bir yıl olmasını diliyoruz. Şüphesiz dünyanın en kutsal görevini yapıyorsunuz, Rabbim başarılı ve muvaffak olmayı nasip etsin. MÜSİAD Alanya olarak şunu çok iyi biliyoruz ki; milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak için birinci şartı eğitimdir. Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. Çünkü iyi yetişmiş, ülkesini ve dünyayı tanıyan donanımlı nesiller, hem kendilerinin geleceği hem de ülkemizin ve dünyamızın geleceği açısından son derece önemlidir. İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye’nin yolu da eğitimden geçmektedir. Bizlerde ülkesinin kalkınmasını ve ilerlemesini ilke edinmiş iş insanları olarak yeni eğitim ve öğretim yılında yavrularımızın en iyi şartlarda yetişmesi için üzerimize düşen vazifeleri noksansız yerine getireceğimizi garanti ediyoruz. Bu süreçte kendilerini mesleklerine adamış, büyük fedakarlıklarla ülkemizin her köşesinde görev yapan öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyor, başarılar diliyoruz” şeklinde konuşarak yeni eğitim öğretim döneminin sorunsuz geçmesini diledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83