HİZMETTE HEDEFLER AŞILDI

Alanya Belediyesi, özellikle kırsal ve merkez mahallelerde yürüttüğü asfalt çalışmalarında hedeflediği 100 kilometre hedefini aştı

HİZMETTE HEDEFLER AŞILDI
Çalışmalar kapsamında, 2015 yılında 183 kilometre sathi kaplama, 46 kilometre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi.

PLANLANAN ASFALT HEDEFİ AŞILDI

Alanya Belediyesi, yıllık çalışma planı kapsamında tüm mahallelerde yapılan sathi kaplama çalışmalarıyla 2015 için öngörülen 100 kilometre hedefini aşıp, 183 kilometre sathi kaplama ile rekor kırdı. 2015 Mayıs ayından itibaren, Okurcalar, Üzümlü, Mahmutlar, Kestel, Dereköy, Oba, Tosmur, Türkler, Süleymanlar, Cikcilli, Fığla, Büyükhasbahçe, Küçükhasbahçe, Sugözü, Hacımehmetli, Dinek, Tepe, Avsallar, Türktaş, Mahmutseydi, Kargıcak, Payallar, Fakırcalı, Yaylalı, Gözüküçüklü, Yaylakonak, Karapınar, Çıplaklı, Paşaköy ,Kuzyaka, Bektaş, İncekum, Sapadere, Saburlar, Çamlıca, Kızılcaşehir, Elikesik mahallelerinde toplam 183 kilometre sathi kaplama yapıldı.

1 YILDA 38 MAHALLEDE 183 KM SATHİ KAPLAMA YAPILDI

2015 çalışma programına alınan 38 mahallede altyapı ve yol genişletme çalışmasının ardından 183 kilometre sathi kaplama yapan Belediye, sıcak asfalt çalımlarına devam ediyor. Özellikle kırsal mahallelerde fen işleri ve kırsal hizmetler müdürlüğünün koordineli çalışması ile tüm mahallelerin hizmetle buluşturulduğunu söyleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, planlı ve vatandaşlarla istişare içinde çalışmalarını yürüttüklerini ifade etti.

HİZMETLERİMİZİ TÜM MAHALLELERİMİZE ULAŞTIRDIK

Mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarına göre çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü kaydeden Başkan Yücel, “Şu an itibari ile belediyenin hizmet götürmediği hiçbir bölge kalmamıştır. Mahallelerin ihtiyacına göre çalışmalarımız değişiklik gösterse de, tüm mahallelerimiz hizmetlerden en iyi şekilde faydalanıyor. Bu yıl, asfalt ekiplerimiz 183 kilometre sathi kaplama,46 kilometre sıcak asfalt çalışması yaptılar. Aralık ayı itibari ile sezon başında belirlediğimiz hedeflerin üzerine çıktık.” dedi.

510 KM YOL DÜZENLENDİ. 2016 YILI ASFALT HEDEFİMİZ 300 KM

Kırsal ve yayla yollarında bugüne kadar görülmemiş bir çalışma yaptıklarını kaydeden Başkan Yücel, 510 kilometre yolu düzenlediklerini söyleyerek, gelecek yıl asfalt hedefinin 300 kilometre olduğunu belirtti. Başkan Yücel, “Doğu bölgesinde yayla yollarının yüzde yetmişinin 2015 yılı içerisinde altyapı çalışmalarını tamamlayarak, halkımızın yaşamında önemli bir yer tutan yayla kültürünü kesintisiz yaşayabilmelerini sağladık. Bunun yanın da gelecek yıl asfaltını yapmak üzere 30 kilometre yayla yolunun da altyapısını tamamlayarak asfalt için hazır hale getirdik.” diye konuştu.

2 YILDA 350 KM SATHİ KAPLAMA

Merkez mahallelerden kırsal ve yayla yollarına kadar oldukça geniş bir alanda çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, 19 ayda toplam 350 kilometre sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Aralık ayı itibari ile sathi kaplama çalışmalarını sonlandıran Alanya Belediyesi, 2016 yılının planlamasını yapmaya devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2015, 14:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83