HOTED'den tekstil fabrikalarına çıkarma

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (Hoted) Alanya eğitim, etkinlik ve faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor.

HOTED'den tekstil fabrikalarına çıkarma
Kuruluşundan buyana geçtiğimiz ay her biri farklı başlıklar altında132’ inci, eğitim seminerini gerçekleştiren HOTED, Kat hizmetlerini ilgilendiren her konuda gerek, seminerlerle, gerek tekstil, ekipman, üniforma ve endüstriyel gibi konaklama sektörüne yönelik üretim yapan entegre fabrikalara düzenlemiş oldukları eğitim gezileriyle üyelerini bilgilendirmeye ve bilgilerini güncellemeye devam ediyor.

27 Aralık 2017 Tarihinde merkezi Antalya organize sanayinde bulunan DK tekstil fabrikasına ve yine merkezi Antalya’da bulunan Kevser üniforma fabrikasına eğitim gezisi düzenleyerek faaliyetlerine bir yenisini daha eklediler. Düzenlenen organizasyona HOTED yönetiminin yanı sıra onursal başkan ve başdanışman Executive Hk müdürü Hakan Halit Yeni, eğitim komitesi başkanı Sema yorutur ve çok sayıda üye katildi.

DK tekstil fabrikasının yetkilerince fabrika kapısında karşılanan Hoted yönetimi ve üyeleri, otellerde kullanılan havlu, çarşaf, pike, yastık kılıfı, plaj havlusu, nevresim takımları gibi tekstillerin iplikten dokumaya, dokumadan boyaya, boyadan dikiş ve paketlenme aşamasına kadar olan tüm süreçler dahil, sonrasında talep ve kullanım aşamasında dikkat edilmesi gereken hususlarda bilgilendirilip, karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Ayrıca Hoted üyeleri Uluslararası Housekeeping olimpiyatlarına her yıl destek veren Kevser üniforma fabrikasını da ziyaret ederek teşekkür edip, personel üniformaları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Gezi organizasyonuyla ilgili kısa bir açıklama yapan dernek başkanı Tarık Saylar, sektörde eğitimli, bilinçli ve donanımlı (kalifiye) yöneticilere fazlasıyla ihtiyaç olduğunu, derneğin organize ettiği, vesile olduğu bu ve benzeri organizasyonlar aracılıyla ülke turizmine ve özellikle Alanya turizmine katkı sağlayarak, kuruluşun amaç ve hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2017, 13:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83