İSPATLI MAHALLESİ SICAK ASFALTLA TANIŞTI

Alanya’nın İspatlı Mahallesi yolunu sıcak asfaltla kapladı. Mahalle Muhtarı Hasan Yüksel, ilk kez sıcak asfaltla tanıştıklarını söyledi.

İSPATLI MAHALLESİ SICAK ASFALTLA TANIŞTI

 Asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri Alanya’nın farklı noktalarında asfalt çalışmalarına ağırlık verdi. Belirlenen program dahilinde yapılan çalışmalarda kimi yerlere sıcak asfalt, kimi yerlere de sathi kaplama yapılıyor. Geçen yıl bir bölümü yapılan ve asfalt sezonunun bitmesiyle birlikte 2016 yılına kalan İspatlı Mahallesi Yolu’nun kalan kısmına sıcak asfalt dökme çalışmalarına başlandı. Çalışmaları Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ile birlikte yerinde inceledi. Koordinatörlere İspatlı Mahallesi Muhtarı Hasan Yüksel de eşlik etti.

banner111
İLK KEZ SICAK ASFALTLA TANIŞTIK

Muhtar Hasan Yüksel, “Antalya Büyükşehir Belediyesi geçen yılın sonunda yolumuzun bir bölümünü sıcak asfaltla kapladı. Ancak havaların yağışlı olması nedeniyle bir bölümünün asfaltlanması bu yıla kaldı. Sezonun açılmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi başlattığı işi bitirdi. Mahallemiz tarihinde ilk kez sıcak asfaltla tanıştı. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 12:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83