'KADINLARIMIZA FIRSAT EŞİTLİĞİ SUNMALIYIZ'

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bir mesaj yayınlayarak “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutladı. Başkan Yücel, 8 Mart’ın kadınların iş, aile ve sosyal yaşamdaki konumlarının, gelecek nesillerin şekillenmesindeki rollerinin bir kez daha anlaşılması açısından önemli bir gün olduğunu söyledi.

'KADINLARIMIZA FIRSAT EŞİTLİĞİ SUNMALIYIZ'

 Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Kadınlarımızın annelik gibi kutsal bir görevin yanı sıra toplumun kalkınması için üstlendiği çok önemli sosyal, siyasal ve ekonomik rolleri var. Kadın haklarının hatırlanması ve kadına uygulanan şiddete daha fazla dikkat çekmek için  8 Mart Dünya Kadınlar Günü  anlamlı bir gündür. Kadınlarımıza hayatın her alanında fırsat eşitliği sunmalıyız;  sunduğumuz eşitlik oranında da toplum olarak güçleneceğimize inancım sonsuzdur. Bu vesileyle Türk ve dünya kadınlarının bu özel gününü kutluyorum.” dedi.

banner111

SERGİ AÇILIŞINA DAVET

Başkan Yücel, vatandaşları  8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında yarın saat 14.00’da Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek  belediye kursiyeri kadınların el emeği ürünlerinin sergileneceği,  “Ebru Sanatı, Kat’ı Sanatı ve Muzdan Sanata Hayalden Tasarıma“ sergisinin açılışına davet etti.


Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2016, 17:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83