'Kaliteli bir ulaşım imkanı sağlıyoruz'

Alanya Belediyesi şehrin her noktasında sürdürdüğü sıcak asfalt çalışmalarına Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı Yolu’nda devam ediyor. Daha önce genişletme çalışması yapılan Tavşandamı yolunda hafta sonu başlatılan sıcak asfalt çalışmasının bugün tamamlanması planlanıyor.

'Kaliteli bir ulaşım imkanı sağlıyoruz'
Alanya Belediyesi ilçe genelinde yolların kalitesini ve kullanılabilirliğini artırmak için sıcak asfalt çalışmasına ağırlık veriyor. Büyükhasbahçe Mahallesi’nde yoğunlaşan sıcak asfalt çalışmaları Tavşandamı Mevkii’nde bulunan 50.000 m²’lik rekreasyon alanı çevresinde devam ediyor.

Tavşandamı Projesinin Alanya’nın cazibesini artırdığını söyleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Yaklaşık 2 aydan bu yana proje kapsamında “Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı” çevresindeki yollarda genişletme ve düzenleme çalışması yapıyoruz. Genişletme çalışmalarımızın ardından sıcak asfalta başladık. Hem yaşam alanı hem de bölgedeki yerleşim alanlarına kaliteli bir ulaşım imkanı kazandırdık.” dedi.

Tavşandamı çevresindeki sıcak asfalt çalışmalarının gün içerisinde tamamlanacağını sözlerine ekleyen Başkan Yücel, çalışmaların programa alınan mahallelerde devam edeceğini açıkladı. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 12:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83